Δεν αρέσουν τα τατουάζ στο Apple Watch
Δημοσιεύτηκε 01-05-2015 στις 11:22Προβολές: 1365apple watch tattoo

Προβλήματα με ορισμένες από τις λειτουργίες του παρουσιάζει το νέο Apple Watch σε όσους έχουν κάνει τατουάζ στο χέρι στο οποίο φορούν το ρολόι.

Εκτός από το πρόβλημα που προέκυψε με το μηχανισμό απτικής τεχνολογίας, το οποίο κάνει το Apple Watch να δονείται όταν ο χρήστης λαμβάνει ειδοποιήσεις- γεγονός που σύμφωνα Wall Street Journal φρέναρε την αποστολή εκατομμυρίων συσκευών σε όσους έχουν προπαραγγείλει το gadget. Επιπλέον, νέες αναφορές χρηστών δείχνουν προς ένα ακόμα ανορθόδοξο πρόβλημα της φορητής συσκευής.

Αρκετοί χρήστες που διαθέτουν τατουάζ με σκούρο χρώμα στην περιοχή του καρπού, αναφέρουν ότι η συσκευή αδυνατεί να λειτουργήσει ως παλμογράφος αφού η μελάνη εμποδίζει το σένσορα led να στείλει και να λάβει τη σωστή πληροφορία από τις φλέβες που βρίσκονται στο χέρι του κατόχου του.

Το Twitter το τελευταίο διάστημα, συγκεντρώνει μηνύματα με το hashtag #tattoogate ενώ ήδη ένας χρήστης περιγράφει το πρόβλημα στο παρακάτω βίντεο. Το BBC, πάντως, αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα ότι η Apple μετά το ντόρο που προκλήθηκε πρόσθεσε την πληροφορία σχετικά με το ενδεχόμενο δυσλειτουργίας της συσκευής όταν έρχεται σε επαφή με δέρμα που έχει τατουάζ, στη σελίδα υποστήριξης του προϊόντος.

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα