Παρουσίαση: Darkside Tattoo Society
Δημοσιεύτηκε 09-05-2015 στις 18:18Προβολές: 2148Κυριάκος Μπαλάσκας - Darkside Tattoo Society

Εμπνευσμένη από την αγαπημένη σειρά ταινιών Star Wars είναι η ατμόσφαιρα και η διακόσμηση του tattoo studio του Κυριάκου Μπαλάσκα στο Κολωνάκι.

 

Ο Κυριάκος με τη βοήθεια φίλων και έμπειρων συνεργατών του ξεκίνησε το δικό του tattoo studio στην οδό Λυκαβηττού 11 στο Κολωνάκι, σε ένα κεντρικό σημείο, δίπλα στην οδό Ακαδημίας και πολύ κοντά στη νομική σχολή.

Με μια πρώτη ματιά ο χώρος του στούντιο φαίνεται μάλλον περιορισμένος, ωστόσο κάθε άλλο παρά μικρός είναι τελικά αν περάσεις την υποδοχή και περάσεις στη «σκοτεινή πλευρά», δηλαδή στα booth των καλλιτεχνών και στους εσωτερικούς χώρους του καταστήματος. Στην επίσκεψή μας γνωρίσαμε στην υποδοχή τον Σωτήρη και την Κατερίνα και τους 4 tattoo artists (Tam, Captain, Nikolas και Mr. French) που μαζί με τον Κυριάκο σχηματίζουν την ομάδα του Darkside Tattoo Society.

Κυριάκος Μπαλάσκας - Darkside Tattoo Society

Ενδεικτικό του ευρύχωρου στούντιο και της άνεσης που προσφέρει σε καλλιτέχνες και πελάτες είναι το γεγονός ότι κάθε tattoo artist έχει τον δικό του χώρο όπου πραγματοποιεί τις δημιουργίες του στους πελάτες. Ευχάριστα πάντως περάσαμε και στην υποδοχή, καθώς με το χιούμορ και τον εξωστρεφή χαρακτήρα του Σωτήρη και της Κατερίνας ακόμη και η αναμονή στο Darkside Tattoo Society μετατρέπεται σε μια ευχάριστη εμπειρία.

Όπως αναφέραμε η διακόσμηση του χώρου παραπέμπει άμεσα σε Star Wars και μάλιστα στη σκοτεινή πλευρά, όπως δηλώνει και το όνομα, κάτι που παρατηρεί κανείς από αντικείμενα όπως φιγούρες του Darth Vader , από Storm Troopers, μέχρι και φωτόσπαθα.

Κυριάκος Μπαλάσκας - Darkside Tattoo Society

 

Έμπειροι καλλιτέχνες

Το στούντιο ξεκίνησε τη λειτουργία του το Νοέμβριο του 2014, και αμέσως ο κόσμος άρχισε πραγματικά να συρρέει στο στούντιο για να κλείσει τα ραντεβού του σε έναν από τους 5 έμπειρους και δημιουργικούς καλλιτέχνες. Οι δυνατότητές, η τεχνική και η εξειδίκευσή τους στα διάφορα στυλ καλύπτει πραγματικά όλο το φάσμα των απαιτήσεων κάθε λάτρη των τατουάζ. Ας δούμε εν συντομία το προφίλ του καθενός:

Mr. French: Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως γραφίστας, art director και creative director σε γνωστές εφημερίδες και περιοδικά. Όσον αφορά τα τατουάζ, ασχολείται επαγγελματικά εδώ και 6 χρόνια και εξειδικεύεται σε thin lines, δηλαδή σε πολύ μικρού μεγέθους αλλά λεπτομέρειας σχέδια.

Captain: Ο captain ασχολείται με την τέχνη του tattoo τα τελευταία 4 και πλέον χρόνια της ζωής του. Είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης στον χώρο του tattoo με μεγάλες δυνατότητες. Ανάμεσα στα δημιουργήματά  του μπορεί να ξεχωρίσει κανείς τα καθαρά old school σχέδιά του.

Tam: Επαγγελματική εμπειρία τεσσάρων περίπου ετών στον χώρο του τατουάζ έχει επίσης και ο Tam. Μπορεί και δουλεύει με μαύρο και έγχρωμα μελάνια εξίσου καλά και πραγματικά απολαμβάνει τη δουλειά του.  Εξειδικεύετε επίσης στο lettering, δηλαδή σε τατουάζ με φράσεις και γράμματα σε διάφορες γραμματοσειρές.

Nikolas: Η εξέλιξη του είναι πραγματικά εντυπωσιακή αν σκεφτεί κανείς ότι ασχολείται με το τατουάζ εδώ και μόλις ένα χρόνο και μάλιστα ότι είναι εντελώς αυτοδίδακτος. Αυτό σίγουρα δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος που δεν τον γνωρίσει όταν δει τα εντυπωσιακά του σχέδια. Ασχολείται κατά βάση με ρεαλιστικά black and grey tattoos.

Κυριάκος: Ο Κυριάκος βρίσκεται στο χώρο πάνω από 10 χρόνια και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους tattoo artists στην Ελλάδα και διεθνώς, ιδιαίτερα όσον αφορά την ιδιαίτερη τεχνική του watercolor tattoo. Στις επόμενες σελίδες ακολουθεί η αναλυτική συνέντευξη που εξασφάλισε το tattoostudios.gr και το GreekTattoo Magazine από τον καλλιτέχνη.

Κυριάκος Μπαλάσκας - Darkside Tattoo Society

 

iNFO:

Διεύθυνση: Λυκαβηττού 11, Κολωνάκι

Τηλέφωνο: 2103602834, 6983633625

Email: info@darksidetattoosociety.com

Website: www.darksidetattoosociety.com

Facebook: Dark Side Tattoo Society

 

Κυριάκος Μπαλάσκας - Darkside Tattoo Society

 

 

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα