Παρουσίαση: No Remorse Tattoo Μαρούσι
Δημοσιεύτηκε 14-05-2015 στις 14:37Προβολές: 1455no remorse tattoo Μοσχάτο

Εμπνευσμένο από τη metal μουσική και τους Motorhead είναι το όνομα του No Remorse Studio στο Μαρούσι, το οποίο επισκεφθήκαμε για τις ανάγκες του ρεπορτάζ και προκειμένου να πάρουμε συνέντευξη από τον ιδιοκτήτη του στούντιο Bio Mike, κατά κόσμον Μιχάλη Κατήρτογλου. Ο Μιχάλης, ο Θέμης και η Dima που μας υποδέχτηκαν είναι λάτρεις της metal, πέρα φυσικά από εξαιρετικοί επαγγελματίες και αποδείχθηκαν επίσης ιδιαίτερα φιλικοί και πρόσχαροι από το πρώτο λεπτό που τους είδαμε από κοντά.

no remorse tattoo Μοσχάτο

Τον χώρο του στούντιο έχει επιμεληθεί κατά κύριο λόγο ο Μιχάλης, καθώς όπως μας εξήγησε, «πιάνουν» τα χέρια του τόσο στα tattoo και την τέχνη γενικότερα, όσο και στις σιδηροκατασκευές και τις λοιπές τεχνικές εργασίες. Άλλωστε όπως θα διαπιστώσετε διαβάζοντας τη συνέντευξή του, κάπως έτσι ο Μιχάλης ήταν που ήρθε πιο κοντά στο σημείο να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο του τατουάζ. Συνεπώς ένα μεγάλο κομμάτι του στούντιο είναι διακοσμημένο με custom έπιπλα, αντικείμενα και ζωγραφισμένες πόρτες στο χέρι, που αναμφίβολα φανερώνουν τον χαρακτήρα των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτό.

no remorse tattoo Μοσχάτο

Ο χώρος είναι γενικότερα άνετος και φιλικός και περιλαμβάνει δύο κύριους χώρους, εκείνον της reception-υποδοχής και το δωμάτιο όπου γίνονται τα tattoo και τα piercings. Πέρα από τα ραντεβού σας μπορείτε επίσης να αγοράσετε κοσμήματα για τα piercings σας και μοδάτα ρούχα με custom σχέδια του στούντιο.

no remorse tattoo Μοσχάτο

 

Οι άνθρωποι

Bio Mike: Ο Bio Mike είναι ο manager και ιδιοκτήτης του στούντιο. Είναι φυσικά και αυτός που θα «χτυπήσει» το τατουάζ της επιλογής σας στο σημείο του σώματος που θέλετε.

no remorse tattoo Μοσχάτο

 

 

FAD: Ο πολυτάλαντος Θέμης FAD γεννήθηκε το 1980 και είναι graphic artist, σχεδιαστής και web developer από το 2003. Είναι παράλληλα σκηνοθέτης και ιδιοκτήτης της Rawrec Films, μουσικός παραγωγός στη Human Sushi Productions και κιθαρίστας-μέλος των Trendy Hooligans. Στο στούντιο έχει υποστηρικτικό ρόλο, παρόλα αυτά είναι πολύτιμος.

no remorse tattoo Μοσχάτο

 

 

Dima: Η Dima Jormungandr γεννήθηκε το 1993 και ασχολείται με το piercing από το 2010. Οι συμβουλές της στο θέμα είναι πολύτιμες και ο χαρακτήρας και τα έμπειρα χέρια της εξασφαλίζουν ότι τα επίπεδα του πόνου θα είναι πολύ υποφερτά.  Υπομονετική, ήρεμη και φιλική, αποτελεί πραγματικά το κατάλληλο άτομο για την κατάλληλη θέση.

no remorse tattoo Μοσχάτο

no remorse tattoo Μοσχάτο

no remorse tattoo Μοσχάτο

no remorse tattoo Μοσχάτο

no remorse tattoo Μοσχάτο

no remorse tattoo Μοσχάτο


)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα