Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά των τατουάζ
Δημοσιεύτηκε 21-05-2015 στις 15:31Προβολές: 1379isobel tattoo

Η Isobel Varley, η συνταξιούχος με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο πέθανε στα 77 της αφού έπασχε χρόνια από την νόσο του Αλτσχάιμερ.

Η συνταξιούχος γραμματέας Isobel Varley, η διασημότερη συνταξιούχος με τατουάζ στον κόσμο, καθώς είχε γεμίσει το σώμα της με τατουάζ, ξεκίνησε να κάνει τατουάζ το 1986 όταν ήταν 49 ετών. Μέχρι και τον θάνατο της είχε γεμίσει το σώμα της κατά 93% με τατουάζ.

Όπως εξηγούσε η ίδια, τα μόνα μέρη που είχε αφήσει ακάλυπτα ήταν το πρόσωπο της και οι πατούσες της. 

Γεννημένη στο Γιόρκσάιρ, μετακόμισε στο Λονδίνο στα 12 της χρόνια. Της άρεσαν τα τατουάζ αλλά δεν το τολμούσε ποτέ. Και λίγο πριν γίνει 50 ετών αποφάσισε να κάνει ένα μικρό τατουάζ, ένα μικρό πουλάκι και μετά κατέληξε να γεμίσει όλο της το σώμα.

Τα αγαπημένα της τατουάζ ήταν μια αγέλη από τίγρεις στην κοιλιά της. Είχε σύνολο 200 τατουάζ και εμφανιζόταν σε συνέδρια, τηλεοπτικές εκπομπές, περιοδικά και εφημερίδες λόγω της... τέχνης που κουβαλούσε επάνω της. 

isobel tattoo

isobel tattoo

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα