Το λεύκωμα φωτογραφιών με τατουάζ του Niall Patterson
Δημοσιεύτηκε 28-05-2015 στις 15:47Προβολές: 1363patterson tattoo

Την άποψη πως τα τατουάζ είναι μέρος της ομορφιάς ενός ανθρώπου, επιχειρεί να αναδείξει ο φωτογράφος Niall Patterson στη φωτογραφική συλλογή που πραγματοποιεί και ευελπιστεί πολύ σύντομα να εκδώσει.

Ο φωτογράφος συγκεντρώνει χρήματα ώστε να καταφέρει να εκδώσει λεύκωμα με πορτραίτα και αφηγήσεις προσώπων με τατουάζ με τίτλο «Beauty Is Not Only Ink Deep».

Ο Patterson φωτογράφισε ανθρώπους με τατουάζ ζητώντας παράλληλα να του περιγράψουν τη σημασία τους, την κριτική που δέχθηκαν και πώς επηρεάζουν την άποψή τους για την ομορφιά.

«Η ιδέα μου ήρθε ενώ σκεφτόμουν να κάνω κι εγώ τατουάζ και δέχθηκα πολλή αρνητική κριτική ακόμα και από την οικογένειά μου», είπε ο Patterson στη Huffington Post. «Ξεκίνησα αυτό το πρότζεκτ για να αποδείξω στον εαυτό μου και τους άλλους πως οι άνθρωποι που ποζάρουν για μένα είναι όμορφοι, με ή χωρίς τατουάζ».

patterson tattoo

patterson tattoo

patterson tattoo

patterson tattoo

patterson tattoo

patterson tattoo

patterson tattoo

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα