Ο συμβολισμός των τριών χελιδονιών στο νέο τατουάζ του Γιάννη Αϊβάζη
Δημοσιεύτηκε 29-05-2015 στις 14:15Προβολές: 1589Αϊβάζης τατουάζ χελιδόνια

Ένα τατουάζ με τρία χελιδόνια στο δεξί του χέρι είναι το νέο απόκτημα του δημοφιλούς ηθοποιού που περνά αυτή την εποχή μια από τις πιο δημιουργικές και επιτυχημένες περιόδους της ζωής του.

Ο Γιάννης Αϊβάζης επισκέφθηκε την Πέμπτη 28 Μαΐου το Vintatt’s Tattoo Shop στο Κολωνάκι και εμπιστεύτηκε τα έμπειρα χέρια του Μιχάλη “InkChalk” προκειμένου να υλοποιήσει σε ένα όμορφο και κομψό τατουάζ την επιθυμία του.

Το τατουάζ με τα τρία χελιδόνια είναι σε αποχρώσεις black and grey και όπως ανέφερε ο ηθοποιός συμβολίζουν έναν από τους κύριους λόγους που έχουν συμβάλει στην επιτυχημένη και ευτυχισμένη του ζωή. Αυτός δεν είναι φυσικά άλλος από την όμορφη οικογένειά του, καθώς τα τρία χελιδόνια αντιπροσωπεύουν τον ίδιο, τη σύζυγό του και την λατρεμένη του κόρη, την οποία ο Γιάννης υπεραγαπά.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ανέβασε τη φωτογραφία με το τατουάζ του και τους ανθρώπους του Vintatt’s στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με το σχόλιο «New vintage swallow !! Love it, very excited !!»

Αϊβάζης τατουάζ χελιδόνια

Αϊβάζης τατουάζ χελιδόνια

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα