Τέταρτη σεζόν για το αμερικανικό ριάλιτι Ink Master
Δημοσιεύτηκε 21-01-2014 στις 12:25Προβολές: 1365Την προβολή των επεισοδίων του ριάλιτι “Ink Maste”, για τέταρτη σεζόν, ξεκινά το αμερικανικό καλωδιακό τηλεοπτικό δίκτυο Spike TV, μετά την ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία που παρουσιάζει η συγκεκριμένη σειρά στο αμερικανικό κοινό. Η έναρξη των νέων επεισοδίων,  όπως ανακοίνωσε ο σταθμός, έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου.

Φυσικά όπως έχετε καταλάβει, αν δεν γνωρίζετε τη σειρά, το “Ink Master” έχει ως θέμα του το τατουάζ. Αμερικανοί Tattoo artists διαγωνίζονται ουσιαστικά σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση πραγματοποιώντας τατουάζ και διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο των 100.000 δολαρίων του μεγάλου νικητή, ο οποίος φυσικά θα πάρει και τον τίτλο του “Ink Master”.   

Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι της εκπομπής περνούν μια σειρά δοκιμασιών, οι οποίες είναι σχεδιασμένες με τέτοιον τρόπο ώστε όχι μόνο να δοκιμάζουν τις τεχνικές ικανότητες των καλλιτεχνών, αλλά παράλληλα τον αυθορμητισμό και τη δημιουργικότητά τους, δημιουργώντας πρωτότυπα τατουάζ. Κάθε επεισόδιο αφορά μάλιστα ένα διαφορετικό στυλ τατουάζ όπως πχ, ρεαλισμό, σχέδιο μόνο με μαύρο ή αποχρώσεις του γκρι, γεωμετρικό, ασιατικό, cover up κλπ.  Έτσι τα σχέδια των καλλιτεχνών, τα οποία φυσικά πραγματοποιούνται μέσα σε δύσκολες συνθήκες πίεσης, μένουν για πάντα, όπως επίσης και τα λάθη τους.

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε διαδικασίας, οι διαγωνιζόμενοι βαθμολογούνται από κριτές και αντιμετωπίζουν τα θετικά και τα αρνητικά τους σχόλια. Στο πάνελ υπάρχουν δύο διάσημοι αμερικανοί καλλιτέχνες, οι Chris Nunez (Miami Ink), Oliver Peck (Elm Street Tattoo), συνοδευόμενοι από φιλοξενούμενους κριτές όπως οι CC Sabathia, Rob Zombie και Brandon Rios.

Οι «ανθρώπινοι καμβάδες», είναι ουσιαστικά εθελοντές, οι οποίοι μάλιστα έχουν και οι ίδιοι έναν λόγο για το ποιος καλλιτέχνης θα μείνει και ποιος θα αποχωρήσει από το διαγωνισμό. Τα «πειραματόζωα» λοιπόν αποφασίζουν μεταξύ τους για το ποιος θα είναι ο ένας από τους καλλιτέχνες που θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση, κάτι το οποίο πολλές φορές δημιουργεί διαφωνίες και καυγάδες ανάμεσά τους, καθώς υπερασπίζονται ή εγκαταλείπουν τον καλλιτέχνη που τους «χτύπησε» κάποιο tattoo.

 

Οι αλλαγές της τέταρτης σεζόν

Όπως αναφέρει ο αμερικανικός τηλεοπτικός σταθμός που θα προβάλει το ριάλιτι, η τέταρτη σεζόν θα έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες. Η πιο σημαντική από αυτές είναι ότι ο νικητής καλλιτέχνης κάθε εβδομάδας θα έχει πλέον τη δυνατότητα να προτείνει και αυτός έναν τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση, μετά από εκείνους που θα επιλέγουν οι κριτές και οι «ανθρώπινοι καμβάδες».

Η νέα αυτή σεζόν ξεκινά με 17 διαγωνιζόμενους καλλιτέχνες, ένας από τους οποίους συμμετείχε και στην προηγούμενη σεζόν, αλλά ψηφίστηκε να λάβει μέρος και πάλι.

Αν σας ενδιαφέρει η σειρά και θέλετε να μάθετε περισσότερα για το βιογραφικό και τα έργα των υποψήφιων μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα της εκπομπής. Το “Ink Master” αποτέλεσε τη δημοφιλέστερη εκπομπή του Spike TV το 2013, με τη μέση τηλεθέαση κάθε επεισοδίου να φτάνει τους 2,1 εκατομμύρια τηλεθεατές, με μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το κοινό κυρίως στις ηλικίες 18-49.

 

ink master live

 

inkmaster

inkmaster

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα