Πώς να σώσετε ένα άσχημο τατουάζ χωρίς coverup
Δημοσιεύτηκε 21-06-2015 στις 11:39Προβολές: 1517τατουάζ πικατσού

Με μία πανέξυπνη ιδέα κατάφερε η tattoo artist Lindsay Baker να μετατρέψει έναν τερατόμορφο Pikachu σε ταλαντούχο Picasso, σώζοντας τον πελάτη της από πολλές συνεδρίες laser ή κάποιο coverup.

Αμέτρητοι είναι εκείνοι που μετανιώνουν για κάποιο τατουάζ, είτε επειδή το έκαναν υπό την επήρεια αλκοόλ, είτε επειδή το αποτέλεσμα ήταν κάτι περισσότερο από απογοητευτικό. Ένας από αυτούς ήταν και ο νεαρός Αμερικανός που βρέθηκε με τον παρακάτω κακοφτιαγμένο Pikachu να κοσμεί το κορμί του, δημιούργημα μίας μεθυσμένης φίλης του.

Ευτυχώς, ο εν λόγω νεαρός έπεσε στα χέρια της tattoo artist Lindsay Baker, η οποία είχε μία πολύ απλή και ταυτόχρονα πανέξυπνη ιδέα για να διορθώσει το... τερατούργημα. Έφτιαξε έναν δεύτερο Pikachu, ο οποίος ζωγραφίζει τον εαυτό του!

Ο πελάτης έμεινε εντυπωσιασμένος με το αποτέλεσμα, καθώς η Baker απεδείχθη πολύ πιο ταλαντούχα στη ζωγραφική από τον μικρό Pikachu.

τατουάζ πικατσού

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα