Διαβάστε το 18o τεύχος του GreekTattoo Magazine (Ιούνιος 2015) δωρεάν!
Δημοσιεύτηκε 23-06-2015 στις 11:11Προβολές: 1372Φίλοι του tattoo και του piercing με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του Τεύχους Ιουνίου 2015 του ηλεκτρονικού τεύχους του GreekTattoo Magazine.

Στο τεύχος Ιουνίου έχουμε φυσικά πλούσιο φωτορεπορτάζ από το 9o International Athens Tattoo Convention που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα στην Αθήνα, το οποίο αναμφίβολα αποτελεί το κορυφαίο ετήσιο event που πραγματοποιεί ο χώρος του τατουάζ στην Ελλάδα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους του περιοδικού και της ιστοσελίδας μας για τα πολύ καλά λόγια που ακούσαμε και τα οποία μας δίνουν πραγματικά δύναμη να γινόμαστε κάθε μήνα καλύτεροι.

Όσον αφορά την υπόλοιπη ύλη του τεύχους, αυτή ακολουθεί για άλλο έναν μήνα την σταθερή της δομή με τα ενδιαφέροντα θέματα και τις ειδήσεις που συγκεντρώσαμε για εσάς από τον ελληνικό χώρο και το εξωτερικό. Επειδή το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά σας προτείνουμε να κατεβάστε το νέο μας τεύχος και διαβάστε το στο tablet ή στο κινητό σας τηλέφωνο απ’ όπου κι αν βρίσκεστε.

Μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε για οποιαδήποτε ιδέα, πληροφορία ή συνεργασία έχετε κατά νου. Είμαστε πάντα ανοιχτοί στις προτάσεις σας.

Καλό καλοκαίρι και καλό διάβασμα.

 

Η ομάδα του tattoostudios.gr

 

Διαβάστε το τεύχος Ιουνίου 2015 του GreekTattoo online πατώντας εδώ!

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .pdf στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .epub στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

 

GreekTattoo Magazine issue 18 - June 2015

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα