Πωλείται Tattoo Studio στην Αγία Νάπα, στην Κύπρο
Δημοσιεύτηκε 24-06-2015 στις 12:50Προβολές: 1375nissi tattoo sale

Πωλείται Tattoo Studio με 11 χρόνια λειτουργίας στην περιοχή της Αγίας Νάπας στην Αμμόχωστο. Το στούντιο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Νησί, τον κεντρικό δρόμο της πόλης, πολύ κοντά στη διάσημη παραλία Νησί.

Η Αγία Νάπα είναι γνωστή ως ένα από τα πιο διάσημα μέρη στον κόσμο για πάρτι, ωστόσο πολλές οικογένειες και ζευγάρια επισκέπτονται το μέρος για να περάσουν όμορφα τις διακοπές τους. Γύρω από το στούντιο υπάρχουν πολλά μεγάλα ξενοδοχεία και όλα τα λεωφορεία περνούν έξω από το μαγαζί για να φτάσουν στην Αγία Νάπα. Επιπλέον το μαγαζί απέχει αρκετά από το μέρος όπου βρίσκονται τα μπαρ και η νυχτερινή ζωή.

nissi tattoo sale

Το στούντιο είναι πλήρως εξοπλισμένο και λειτουργικό, πράγμα που σημαίνει ότι ο νέος αγοραστής μπορεί να ξεκινήσει άμεσα. Υπάρχουν 2 όροφοι, ρεσεψιόν, χώρος υποδοχής με τηλεόραση και τουαλέτα. Στον επάνω όροφο υπάρχουν δύο θέσεις για τατουάζ και χώρος για piercing και αποστείρωση του υλικού. Επιπλέον πίσω από το μαγαζί υπάρχει πάρκιν και ένας μικρός χώρος αποθήκευσης.

Στην πρόσοψη του στούντιο μπορεί να βρει κανείς μεγάλο χώρο με καρέκλες και τραπέζια και τη Τζέζαμπελ (μοντέλο για τατουάζ σε φυσικό μέγεθος), την οποία λατρεύουν οι τουρίστες.

nissi tattoo sale

Η σεζόν διαρκεί από το Πάσχα έως τα τέλη Οκτωβρίου. Τιμή 18.000 και μόνο σοβαρές προτάσεις.

Για ενοικιάσεις και πληροφορίες επικοινωνήστε στο nissitattoo@gmail.com

 

nissi tattoo sale

nissi tattoo sale

nissi tattoo sale

nissi tattoo sale

nissi tattoo sale

nissi tattoo sale

nissi tattoo sale

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα