Τατουάζ και σε …παπούτσια
Δημοσιεύτηκε 23-01-2014 στις 12:10Προβολές: 1398Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως τα τατουάζ πραγματοποιούνται πάνω στο δέρμα. Όταν το λέγαμε αυτό θεωρούσαμε δεδομένο ότι μιλάμε για το ανθρώπινο δέρμα, ωστόσο κάποιοι φαίνεται πως έχουν διαφορετική άποψη και πιστεύουν ότι tattoo μπορούν να γίνουν και στο δέρμα των παπουτσιών…

Αν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε παπούτσια με τατουάζ, ίσως να δυσκολευτείτε λίγο να βρείτε κάτι στην αγορά. Μπορείτε ωστόσο να επισκεφθείτε το online κατάστημα Oliver Sweeney και σε πρώτη φάση να επιλέξετε το ζευγάρι των παπουτσιών που θέλετε. Στη συνέχεια ένας διάσημος καλλιτέχνης, ο Henry Hate, ο οποίος συνεργάζεται με την εταιρία, θα φροντίσει να «χτυπήσει» το tattoo που επιθυμείτε πάνω στα καινούργια παπούτσια σας, δίνοντάς τους πραγματικά μια δική τους, ξεχωριστή προσωπικότητα.


Ο δημιουργός των tattoo

Ο Henry Hate είναι ένας διάσημος καλλιτέχνης, ο οποίος έχει γίνει ευρύτερα γνωστός για τη δουλειά του μέσω δημοφιλών προσώπων της βιομηχανίας του θεάματος, όπως οι: Amy Winehouse, Alexander McQueen και Boy George. Ο Βρετανός Henry Hate έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα μια συνεργασία με την εταιρία υπόδησης Oliver Sweeney, με σκοπό να συνδυάσει το ταλέντο του στα tattoo με σχέδια παπουτσιών της εταιρίας. Ο Henry χρησιμοποιεί τα παπούτσια ως καμβά και προσφέρει την φαντασία και την προσωπική του «πινελιά» στα tattoo που επιλέγουν οι αγοραστές των παπουτσιών.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος, όταν ξεκίνησε να ασχολείται με τα τατουάζ, χρειάστηκε να μάθει την τέχνη πάνω σε μια δερμάτινη μπότα. Με αυτή τη διαδικασία μπόρεσε τελικά να εξασκηθεί στα πρώτα του βήματα και να διδαχτεί την τέχνη του tattoo που ασκεί έως σήμερα.


Τα Oliver Sweeney

Τα παπούτσια που κατασκευάζει και εμπορεύεται η εταιρεία Oliver Sweeney έχουν αποκτήσει μεγάλη φήμη και πιστούς καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για παπούτσια με το δικό τους ξεχωριστό στυλ, τα οποία δίνουν σε αυτόν που τα φορά μια εικόνα ανεξάρτητου ατόμου και παράλληλα χαρακτήρα αντισυμβατικό και κάπως θα λέγαμε ροκ.

Τα διαθέσιμα προϊόντα της δημοφιλούς εταιρίας είναι πολλά και περιλαμβάνουν από απλά flat παπούτσια έως μπότες. Τα σχέδια των τατουάζ πραγματοποιούνται κατά κύριο λόγο στο πάνω μέρος του παπουτσιού, αλλά ακόμη και στη σόλα, αν το επιθυμεί ο πελάτης και όλα αυτά με τον συνηθισμένο εξοπλισμό, αλλά  και τα μελάνια που χρησιμοποιούν οι καλλιτέχνες στα τατουάζ που πραγματοποιούνται πάνω στο ανθρώπινο σώμα.

tattoo shoes

tattoo shoes

tattoo shoes

tattoo shoestattoo shoes

tattoo shoes

tattoo shoes

tattoo shoes

 

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα