Προσωρινό τατουάζ σε καμένο δέρμα: Όμορφο αλλά επικίνδυνο
Δημοσιεύτηκε 08-07-2015 στις 12:19Προβολές: 1368τατουάζ ηλιακό έγκαυμα

Και εκεί που λέμε ότι το καλοκαίρι θα πρέπει να χρησιμοποιούμε αντηλιακό, όχι μόνο για να προστατεύουμε τα τατουάζ μας, αλλά και γενικότερα το δέρμα μας από τον επικίνδυνο ήλιο, κάποιοι δημιουργούν νέα μόδα εις βάρος της υγείας τους.

Οι ειδικοί προειδοποιούν για ένα νέο trend που κάνει θραύση στα social media: Σχέδια από εγκαύματα που δημιουργούν οι άνθρωποι στα σώματα τους. Αφού δημιουργήσουν αυτά τα σχέδια με τη «βοήθεια» του καυτού ήλιου στη συνέχεια ανεβάζουν το «επίτευγμα» τους στο instagram ή στο Twitter sto hashtag #SunburnArt.

τατουάζ ηλιακό έγκαυμα

Tα σχέδια ποικίλουν, από περίτεχνα μοτίβα λουλουδιών μέχρι το λογότυπο του Batman, ωστόσο οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η συνήθεια αυτή είναι επικίνδυνη καθώς δεν πρέπει να εκθέτουμε το δέρμα μας στην επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι τα ηλιακά εγκαύματα έχουν συνδεθεί οριστικά με τον καρκίνο του δέρματος και τη γήρανση του δέρματος. Μάλιστα από έρευνες που έχουν γίνει στις Η.Π.Α. έχει διαπιστωθεί ότι ένας στους πέντε Αμερικανούς θα αναπτύξει καρκίνο του δέρματος στη διάρκεια της ζωής του, καθιστώντας την πιο κοινή μορφή καρκίνου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Αν θέλετε κάτι προσωρινό για το καλοκαίρι κάντε καλύτερα καμία χέννα.

 

τατουάζ ηλιακό έγκαυμα

τατουάζ ηλιακό έγκαυμα

τατουάζ ηλιακό έγκαυμα

τατουάζ ηλιακό έγκαυμα

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα