Στις 16, 17 και 18 Μαΐου το 8ο Athens International Tattoo Convention
Δημοσιεύτηκε 24-01-2014 στις 13:23Προβολές: 1361Το τριήμερο 16-17-18 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί τελικά φέτος το 8ο Athens International Tattoo Convention, η ετήσια γιορτή του τατουάζ, που πλέον αποτελεί τον καθιερωμένο τόπο συνάντησης, κάθε χρόνο,  των Ελλήνων tattoo artists, αλλά και σημαντικών καλλιτεχνών από το εξωτερικό.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, η διοργάνωση  θα πραγματοποιηθεί για άλλη μια φορά φέτος, στον καθιερωμένο πλέον ενιαίος χώρο στο Φάληρο, δίπλα στη θάλασσα, στο Ολυμπιακό γήπεδο Tae Kwon Do. Και γιατί όχι άλλωστε, μετά την τόσο επιτυχημένη περυσινή διοργάνωση, που αποτέλεσε πραγματικά τον πόλο έλξης για χιλιάδες λάτρεις του τατουάζ.

 

Διεθνείς καλλιτέχνες και events

Πέρα φυσικά από τους καλλιτέχνες όλων των σημαντικών ελληνικών tattoo studios με τους οποίους θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε και να δείτε τις δουλειές τους, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε πολλές ακόμη εκδηλώσεις και happenings, όπως graffiti shows, ζωντανά μουσικά συγκροτήματα, χώρους για αγορές κοσμημάτων και άλλων προϊόντων κλπ. Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει φυσικά να διοργανώσουν και φέτος διαγωνισμούς tattoo, σε κατηγορίες, ανάλογα με το είδος και το μέγεθος του σχεδίου.

Μην χάσετε και αυτή τη χρονιά το 8ο Athens International Tattoo Convention. Εμείς πάντως θα είμαστε εκεί και θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις εξελίξεις, έως την έναρξη της διοργάνωσης.

Για να μπαίνετε λίγο στο κλίμα, δείτε εδώ την παρουσίασή μας και φωτογραφίες και βίντεο από την περυσινή, ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση στο γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρο.

 

8o International Athens Tattoo Convention

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα