Κολομβία: Επιτυχημένο και με πολλές παρουσίες το διεθνές φεστιβάλ τατουάζ
Δημοσιεύτηκε 16-09-2015 στις 14:30Προβολές: 1342tattoo festival Colombia

Στο Cali Tattoo Festival που πραγματοποιήθηκε επί τρεις ημέρες στην Κολομβία συγκεντρώθηκαν περίπου 250 tattoo artists από όλο τον κόσμο αλλά και χιλιάδες επισκέπτες που επιθυμούν να «ζωγραφίσουν» το κορμί τους με την υπογραφή των καλύτερων του είδους.

Εμφυτεύματα, μεταλλικά καρφιά, γλώσσες σαύρας, «πειραγμένα» αυτιά και φυσικά πολλά τατουάζ είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τη διοργάνωση.

tattoo festival Colombia

Ο tattoo artist Emilio Gonzalez, από τη Venezuela, ήταν μεταξύ εκείνων που τράβηξαν την προσοχή με τα τατουάζ στο πρόσωπο, το piercing στο μέτωπό του, την κομμένη γλώσσα του και τα εντυπωσιακά- και κάπως ανατριχιαστικά…- «κοσμήματα» στα αυτιά και το σαγόνι του.

Ο Κολομβιανός Damian Carnicero προχώρησε ακόμα παραπέρα για χάρη της τέχνης του: τοποθέτησε στην πλάτη του μεταλλικούς γάντζους- μέσα στο δέρμα του- από τους οποίους κρεμάστηκε και αιωρείτο πάνω από τον κόσμο.

Μπορεί κάποιοι να ταράζονται από αυτή την εικόνα, για τον ίδιο τον καλλιτέχνη ωστόσο είναι κάτι σχεδόν αυτονόητο. Προφανώς έχει βρει τρόπο να αντιμετωπίζει τον πόνο αφού έχει αναρίθμητα τατουάζ- ακόμα και τη λέξη «πόνος» στο πρόσωπό του- κομμένη γλώσσα και έχει αφαιρέσει τμήμα του αυτιού του.

tattoo festival Colombia

tattoo festival Colombia

tattoo festival Colombia

tattoo festival Colombia

tattoo festival Colombia

tattoo festival Colombia

tattoo festival Colombia

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα