Πώς να διατηρήστε τα τατουάζ σας ανέπαφα σε κάδρο και μετά θάνατον
Δημοσιεύτηκε 23-09-2015 στις 10:51Προβολές: 1485τατουάζ μετά θάνατον

Τη δυνατότητα να διατηρήσει κάποιος συγγενείς το δέρμα με το τατουάζ κάποιου αποθανόντα δικού του ανθρώπου και μάλιστα ως αναμνηστικό σε κάδρο προσφέρει ένας οργανισμός στις Η.Π.Α. Μπορεί να ακούγεται μακάβριο αλλά είναι πολύς ο κόσμος που προχωράει σε αυτή τη λύση.

O NAPSA (National Association for the Preservation of Skin Art ) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με έδρα τις ΗΠΑ και μέλη λάτρεις των τατουάζ. Στόχος του δε είναι, η διατήρηση της τέχνης των τατουάζ.

Η τελευταία τους υπηρεσία, κάνει τώρα τον γύρο του κόσμου, αφού στην ουσία, τα μέλη του NAPSA, σου παρέχουν  μέσω του savemyink.com, τη δυνατότητα να ζητήσεις να αφαιρεθεί το αγαπημένο σου τατουάζ μετά τον θάνατό σου, να ταριχευτεί και να διατηρηθεί για πάντα μέσα σε μια κορνίζα, που θα παραλάβουν οι συγγενείς σου. Θα χρειαστεί να πληρώσεις όσο είσαι εν ζωή 116 δολάρια για να γίνεις μέλος και μετά θα δίνεις ετήσια συνδρομή 60 δολαρίων, αλλά για να δώσουν ένα ακόμη κίνητρο, σου εξηγούν πως μετά τον θάνατό σου, το συγγενικό σου πρόσωπο που θα έχεις δηλώσει να πάρει την κορνίζα με το τατουάζ σου, θα παραλάβει και 2000 δολάρια.

Οι ίδιοι αντικρούουν όσους τους κατηγορούν για μακάβριες πρακτικές, πως απλώς όλα είναι θέμα συντήρησης της τέχνης. "Θα πετούσατε, θα θάβατε, θα καίγατε ποτέ έναν πίνακα του Πικάσο; Και τα τατουάζ είναι τέχνη και μάλιστα με πολύ προσωπικό χαρακτήρα" λέει ο υπεύθυνος της NAPSA Charles Hamm. 

τατουάζ μετά θάνατον

τατουάζ μετά θάνατον

τατουάζ μετά θάνατον

τατουάζ μετά θάνατον

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα