Δωρεάν τατουάζ από Βραζιλιάνα tattoo artist σε κακοποιημένες γυναίκες
Δημοσιεύτηκε 29-09-2015 στις 12:22Προβολές: 1504brazil women tattoo

Η tatoo artist Flavia Carvalho από την Βραζιλία κάνει δωρεάν τατουάζ σε γυναίκες που έχουν υποστεί βία ή το σώμα τους φέρει σημάδια για άλλους λόγους, καλύπτοντας τα σημεία που επιθυμούν, με περίτεχνα σχέδια που επιλέγουν οι ίδιες.

Οι ουλές καμιά φορά μπορεί να αποτελούν σημάδια υπενθύμισης μιας άσχημης στιγμής. Η tattoo artist Flavia, ονόμασε το έργο της The Skin of the Flower, ή αλλιώς A Pele da Flor (το λουλουδένιο δέρμα), θέλοντας να σβήσει τις κακές αναμνήσεις από τα πληγωμένα σώματα.

Τα χτυπήματα από μαχαίρια, σφαίρες ή γροθιές σώματα, αλλά και τα σημάδια της μαστεκτομής, καλύπτονται με όμορφα σχέδια, χωρίς κόστος, με αγάπη και στόχο οι κακές αναμνήσεις να μείνουν στο παρελθόν.

Η Carvalho σημειώνει: «Άρχισα το έργο πολύ πρόσφατα και δεν είχα ιδέα ότι θα έπαιρνε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Ξεκίνησα πολύ αυθόρμητα. Όπως είπα, οι υπηρεσίες μου είναι εκατό τοις εκατό εθελοντικές και το μόνο 'κόστος' για τις γυναίκες είναι να επιλέξουν ένα σχέδιο τατουάζ».

«Όλα ξεκίνησαν περίπου πριν από δύο χρόνια, όταν δούλευα με μία πελάτισσα που ήθελε να καλύψει ένα σημάδι πάνω στην κοιλιά».

brazil women tattoo

«Μου είπε ότι ήταν σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, και όταν γύρισε είδε έναν άνθρωπο ο οποίος την πλησίασε και την μαχαίρωσε με τον σουγιά».

brazil women tattoo

«Όταν είδε το τελικό τατουάζ ήταν πολύ συγκινημένη και αυτό με άγγιξε βαθιά».

brazil women tattoo

«Αυτό που με συγκλόνισε περισσότερο ήταν η ιστορία μιας 17χρονης που έβγαινε με έναν μεγαλύτερο άντρα και μήνες υπέφερε σωματικά από τη βία.

brazil women tattoo

«Όταν θέλησε να τη χωρίσει έκλεισε ραντεβού και αφού τσακώθηκαν, τη χτύπησε στη κοιλιά πολλές φορές και τη βίασε».

brazil women tattoo

 

Ένα από τα τατουάζ σε γυναίκα που έχει υποβληθεί σε μαστεκτομή:

brazil women tattoo

 

Αυτό το τατουάζ καλύπτει μια ουλή από σφαίρα:

brazil women tattoo

 

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα