Το τατουάζ του Βαγγέλη Μόρα με το πρόσωπο του αδερφού του που συγκλονίζει
Δημοσιεύτηκε 01-10-2015 στις 14:18Προβολές: 1478Βαγγέλης Μώρας Τατουάζ

Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός έκανε τατουάζ στο χέρι του τη μορφή του αδερφού του και με σχετική ανάρτηση του στο instagram το κοινοποίησε σε όσους τον ακολουθούν.


Στο μήνυμα που συνοδεύει την ανάρτηση του ο Μόρας γράφει χαρακτηριστικά:
"Ο ήρωάς μου, ο άγγελός μου ο αδερφός μου".

Ο Βαγγέλης Μόρας έκανε τις τελευταίες μέρες το εν λόγω τατουάζ. Πρόκειται για ένα ρεαλιστικό σχέδιο σε black and grey με το πρόσωπο του αδερφού του και την παραπάνω φράση. Tattoo artist είναι ο Ισλανδός Gunnar V, ο οποίος εργάζεται στο Element Tattoo Studio στο Όσλο της Νορβηγίας.


Να σημειώσουμε ότι ο Βαγγέλης παράλληλα "έτρεχε" κι άλλες διαδικασίες προκειμένου να τιμήσει τον αδερφό του. Συγκεκριμένα ίδρυσε σωματείο με την επωνυμία "ΜΑΖΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ" και διακριτικό τίτλο "SAVE M.ΟΡ.Α.Σ", προκειμένου να παρακινήσει τον κόσμο να γίνει δότης μυελού των οστών.
Υπενθυμίζεται ότι αδερφός του διεθνή αμυντικού Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρης, άφησε την τελευταία του πνοή στις 17 Ιουλίου 2015 σε ηλικία 34 ετών χάνοντας τη μάχη με τη λευχαιμία.

Βαγγέλης Μώρας Τατουάζ


Ο Μόρας (σ.σ. ο πρεσβύτερος) νοσηλευόταν για καιρό στην Αυστραλία, ενώ λίγο καιρό αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα όπου συνέχιζε τη νοσηλεία. Τον Απρίλη του 2014 βρέθηκε στην Αυστραλία για διακοπές επισκεπτόμενος κάποια ξαδέλφια του.


Μια εβδομάδα μετά και από την στιγμή που ένιωθε κάποια αδιαθεσία επισκέφθηκε στο νοσοκομείο για κάποιες "προληπτικές" εξετάσεις. Όπως αποδείχθηκε όμως τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά. Μετά από δυο μέρες οι γιατροί του νοσοκομείου ειδοποίησαν τα ξαδέρφια του Δημήτρη Μόρα πως ο 34χρονος έπρεπε άμεσα να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αυστραλίας καθώς έπασχε από καλπάζουσα λευχαιμία. Μάλιστα απαγόρεψαν να ταξιδέψει πίσω στην Ελλάδα καθώς ένα τέτοιο ταξίδι μπορεί να του κόστιζε ακόμα και τη ζωή του.


Ο Δημήτρης Μόρας μπήκε στην κλινική "Alfred" της Μελβούρνης και άρχισε την θεραπεία του ενώ με το που έγινε γνωστό το πρόβλημα που αντιμετώπιζε αρκετοί Έλληνες ομογενείς τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο για να του συμπαρασταθούν και να τον βοηθήσουν όπως μπορούν.


Μάλιστα ο Βαγγέλης Μόρας ταξίδεψε αρκετές φορές μέσα στη χρονιά στην Αυστραλία προκειμένου να συμπαρασταθεί στον αδερφό του, αλλά και να τον βοηθήσει δωρίζοντάς του μυελό των οστών.

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα