Διαβάστε το 22o τεύχος του GreekTattoo Magazine (Οκτώβριος 2015) δωρεάν!
Δημοσιεύτηκε 28-10-2015 στις 12:30Προβολές: 1338Φίλοι του tattoo και του piercing με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του Τεύχους Οκτωβρίου 2015 του ηλεκτρονικού τεύχους του GreekTattoo Magazine.

Καθυστερήσαμε λίγο την έκδοση του τρέχοντος τεύχους φτάνοντας σχεδόν στο τέλος του μήνα προκειμένου να περιμένουμε την ολοκλήρωση του μεγάλου event του Οκτωβρίου στην Ελλάδα που δεν είναι άλλο από τη διοργάνωση του 2ου Balkan Tattoo Convention στην Θεσσαλονίκη, για το οποίο ετοιμάσαμε σχετικό ρεπορτάζ.

Γενικά στο τεύχος Οκτωβρίου η ύλη είναι αρκετά ενδιαφέρουσα καθώς πέρα από το Convention, σας παρουσιάζουμε δύο πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις.

Πιο συγκεκριμένα μιλήσαμε με τον Γιώργο Ζώρη, ιδιοκτήτη και tattoo artist στο Tats Me Tattoo Studio στα Γιαννιτσά, ο οποίος μας μιλάει για την πορεία και τις εμπειρίες του από τον χώρο του τατουάζ, αλλά δημοσιεύουμε ωστόσο και μια συνέντευξη από το εξωτερικό, του διοργανωτή του International Brussels Tattoo Convention, Kim Kloeth, o οποίος μας μιλάει για την διοργάνωση του πολύ σημαντικού γεγονότος, το οποίο περιλαμβάνει και πλήθος ελληνικών συμμετοχών.

Όσον αφορά την υπόλοιπη θεματολογία μας συνεχίζουμε τη σειρά των άρθρων μας στο Tattoo School αυτό το μήνα με ένα ενδιαφέρον κείμενο που αφορά το Dotwork, ενώ και οι υπόλοιπες στήλες μας έχουν θέματα που ενδεχομένως να βρείτε πολύ ενδιαφέροντα.

Μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε για οποιαδήποτε ιδέα, πληροφορία ή συνεργασία έχετε κατά νου. Είμαστε πάντα ανοιχτοί στις προτάσεις σας.

Καλό διάβασμα!

 

Η ομάδα του tattoostudios.gr

 

 

Διαβάστε το τεύχος Οκτωβρίου 2015 του GreekTattoo online πατώντας εδώ!

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .pdf στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .epub στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

 

GreekTattoo Magazine issue 22 - October 2015

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα