Τα θρησκευτικά τατουάζ του Αντώνη Ρέμου
Δημοσιεύτηκε 09-12-2015 στις 11:08Προβολές: 1578Αντώνης Ρέμος Τατουάζ

Στις δύσκολες στιγμές, ένιωσε περισσότερο από ποτέ τη δύναμη της Παναγίας, τη οποία θεωρεί προστάτιδά του και αποφάσισε να κάνει τατουάζ την εικόνα της!


Πρόκειται για τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος, ειδικά την περίοδο που είχε προβλήματα με την ομάδα του, τον Ηρακλή, οι προσευχές του προς την Παναγία τον κράτησαν όρθιο.


Μάλιστα, είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή του στον Θέμο Αναστασιάδη: "Εκεί, που έλεγα ότι δεν υπάρχει αύριο για μένα, ότι κοιμάμαι σήμερα και δεν ξέρω αύριο πώς θα σηκωθώ...". Έτσι, την περίοδο εκείνη, που ήταν μία από τις χειρότερες της ζωής του, στηρίχθηκε στη δύναμη, που του έδωσε η Παναγία.

 

Δε δίστασε μάλιστα, για να νιώσει πιο δυνατός, σε ένα ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη, να πάει μαζί με τον καλό του φίλο, Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν έκαναν γυρίσματα για τον "Όμορφο Κόσμο", να "χτυπήσει" σε όλο το δεξί μπράτσο του - από τον ώμο μέχρι χαμηλά στο χέρι του - την εικόνα της Παναγίας.


Στο άλλο του μπράτσο επίσης, έχει "χαράξει" την εικόνα του Χριστού...
Αντώνης Ρέμος Τατουάζ

 

Αντώνης Ρέμος Τατουάζ

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα