Το τατουάζ πρόδωσε τον κακοποιό
Δημοσιεύτηκε 23-12-2015 στις 15:36Προβολές: 1340



κακοποιός τατουάζ

Όταν «χτυπάς» ένα τατουάζ που δηλώνει την αντιπάθεια στους αστυνομικούς και κινείσαι στον δρόμο της παρανομίας, τότε γίνεσαι είδηση σε διεθνή μέσα. Ο 26χρονος Paul Terry, αποφάσισε να γράψει στο μέτωπό του τη φράση «Fuck Cops» («γ@@@ οι μπάτσοι») και μαζί ένα ζευγάρι κέρατα, αλλά και το σύμβολο των ναζιστών, το SS.

Την περασμένη εβδομάδα, ο νεαρός φέρεται ότι διέρρηξε ένα διαμέρισμα στην Τούλσα της Οκλαχόμα των ΗΠΑ - εισέβαλε κραδαίνοντας ένα μαχαίρι με σκοπό τη ληστεία του ενοίκου. Όπως γράφει η ιστοσελίδα newson6.com, είχε ως συνεργό του την 29χρονη Sonja Marie Moro, πρώην φιλενάδα του θύματος. Ο ένοικος του διαμερίσματος, έδωσε στους κακοποιούς το πορτοφόλι του και αφότου αποχώρησαν τηλεφώνησε στην αστυνομία.

Ο άντρας είπε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης πιθανότατα ονομαζόταν «Terry» και όταν κλήθηκε να τον περιγράψει, «στάθηκε» κυρίως στο τατουάζ του. Ο Terry είχε φάκελο στην αστυνομία και η ταυτότητά του εντοπίστηκε σχεδόν αμέσως χάρη στις περιγραφές και το ιδιαίτερο τατουάζ του. Τόσο ο ίδιος όσο και η βοηθός του, συνελήφθησαν.

Ηθικό δίδαγμα της ιστορίας μας; Αν θες να κολουθήσεις τους δρόμους της παρανομίας (λέμε τώρα) καλύτερα να φροντίσεις να έχεις τατουάζ πιο διακριτικά, σε λιγότερο εμφανή σημεία... Κάτι παραπάνω ξέρουν τα μέλη της Γιακούζα στην Ιαπωνία κύριε Terry.

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα