Μητέρα ξανασχεδιάσε το τατουάζ με την κόρη της όταν αυτή αποφάσισε να γίνει αγόρι
Δημοσιεύτηκε 24-12-2015 στις 12:27Προβολές: 1427tattoo boy girl

Oταν ο 15χρονος γιος του Στιβ και της Λίντσεϊ αποφάσισε να αλλάξει φύλο και να γίνει αγόρι οι γονείς του έκαναν ότι μπορούσαν για να κάνουν την μετάβαση του όσο γινόταν πιο εύκολη.


Η μοναδική εκκρεμότητα ήταν τα τατουάζ που είχε κάνει στο σώμα της η Λίντσεϊ και απεικόνιζαν τα τρία παιδιά αλλά και τον τωρινό γιό της σαν κορίτσι.


Ο άνδρας της Στιβ επαγγελματίας καλλιτέχνης τατουάζ αποφάσισε να αναλάβει δράση έτσι ώστε το τατουάζ της γυναίκας του να αναπαριστά με τον καλύτερο τρόπο τον γιο τους.


Ετσι το ροζ φόρεμα της τότε 10χρονης κόρης έγινε σορτσάκι και οι ξανθές κοτσίδες κοντό μαλλί. Ο Στιβ δημοσίευσε τη φωτογραφία του τατουάζ στο Facebook αποσπώντας θετικά σχόλια από τους χρήστες.
«Αυτό το τατουάζ είναι της γυναίκας μου. Έχει σχεδιάσει πορτρέτα όλων των παιδιών μας σε ηλικία 10 ετών. 

Το τατουάζ του μεγαλύτερου μας παιδιού Ace χρειαζόταν αλλαγή μια και ο ίδιος αποφάσισε από κορίτσι να γίνει αγόρι» έγραψε στο facebook.

tattoo boy girl

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα