Διαβάστε το 24o τεύχος του GreekTattoo Magazine (Δεκέμβριος 2015) δωρεάν!
Δημοσιεύτηκε 30-12-2015 στις 11:32Προβολές: 1496Φίλοι του tattoo και του piercing με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του Τεύχους Νοεμβρίου 2015 του ηλεκτρονικού τεύχους του GreekTattoo Magazine.

Ολοκληρώνουμε με αυτό το τεύχος 24 συναπτές εκδόσεις του ηλεκτρονικού μας περιοδικού και μαζί με αυτές και τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι και τα δικά μας γενέθλια, των δύο χρόνων ζωής του περιοδικού μας.

Μέσα σε αυτό το διάστημα το ηλεκτρονικό μας περιοδικό αλλά και η διαδικτυακή μας σελίδα (tattoostudios.gr) καθιερώθηκε και αγαπήθηκαν από τον χώρο του tattoo και του piercing στην Ελλάδα. Παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά πολύ ενδιαφέροντα άτομα του χώρου και επαγγελματίες, κάτι που θα συνεχίσουμε και το 2016, προκειμένου να σας παρέχουμε συνεντεύξεις και υλικό για το αγαπημένο μας χόμπι ή επάγγελμα.

Στο τεύχος Δεκεμβρίου του GreekTatoo Magazine το κύριο θέμα μας είναι η συνέντευξη του tattoo artist Teo και ιδιοκτήτη του ομώνυμου στούντιο στους Άγιους Θεόδωρους Κορινθίας. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη που αποτελεί παράλληλα τρανή απόδειξη ότι οι κορυφαίοι καλλιτέχνες του τατουάζ στην Ελλάδα δεν βρίσκονται μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά σε πολλές ακόμη πόλεις της Ελλάδας και στην επαρχία.

Στη μόνιμη στήλη μας του Tattoo School σας κάνουμε μια μικρή ανάλυση των flash tattoos, που δεν αποτελούν από μόνα τους κάποιο ξεχωριστό στυλ ή τεχνική, αλλά για τα οποία πολύς κόσμος δεν γνωρίζει αρκετά με αποτέλεσμα να δημιουργούντα συχνά παρανοήσεις. Και στις υπόλοιπες στήλες μας υπάρχουν ενδιαφέροντα θέματα, πάντα αποκλειστικά για το τατουάζ και το piercing, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε για οποιαδήποτε ιδέα, πληροφορία ή συνεργασία έχετε κατά νου. Είμαστε πάντα ανοιχτοί στις προτάσεις σας. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας.

Χρόνια πολλά, ευτυχισμένη η νέα χρονιά και καλό διάβασμα!

 

Η ομάδα του tattoostudios.gr

 

 

Διαβάστε το τεύχος Δεκεμβρίου 2015 του GreekTattoo online πατώντας εδώ!

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .pdf στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

 

GreekTattoo Magazine issue 24 - December 2015

)

)

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα