Τατουάζ από τη στάχτη της νεκρής αδερφής της από νεαρή Βρετανίδα
Δημοσιεύτηκε 04-01-2016 στις 10:35Προβολές: 1476Τατουάζ από στάχτες

Η 27χρονη Nicola Hollands, μητέρα δύο παιδιών, από το Κάρντιφ της Βρετανίας, ένιωσε να καταρρέει χάνοντας την 22χρονη αδελφή της Charlotte, τον περασμένο Μάιο, από λευχαιμία.

Έτσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις στάχτες της αδελφής της, μετά την αποτέφρωσή της, για να κάνει ένα τατουάζ στην πλάτη της, ώστε να είναι «πάντα μαζί».

Το σχέδιο, ένας άγγελος, έγινε με συνδυασμό του μελανιού που χρησιμοποιείται στη δερματοστιξία και της στάχτης της άτυχης Charlotte.

«Αποφάσισα να το κάνω γιατί έτσι θα είμαστε για πάντα μαζί», λέει η 27χρονη στη Mirror. «Η Charlotte ήταν ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου. Ήταν πολύ γενναία και πάλευε με τον πόνο κάθε μέρα. Συγκριτικά, ο πόνος που ένιωσα εγώ κάνοντας το τατουάζ δεν ήταν τίποτα».

Τατουάζ από στάχτες

Η Charlotte έμπαινε και έβγαινε από το νοσοκομείο κάθε εβδομάδα και είχε μαθησιακές δυσκολίες που την έκαναν να μείνει πίσω στο σχολείο,

«Την προστάτευα από κάθε είδους bullying και σκληρά λόγια στο σχολείο. Το πήρα προσωπικά να είμαι ο φύλακάς της και περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί», προσθέτει.

Για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το σύνδρομο Shwachman-Diamond, από το οποίο έπασχε η αδελφή της, αλλά και να βοηθήσει οικογένειες που έχουν έναν ασθενή στους κόλπους τους, η Nicola ίδρυσε τον φιλανθρωπικό οργανισμό  Shwachman-Diamond Syndrome UK.

Τατουάζ από στάχτες

Τατουάζ από στάχτες

Τατουάζ από στάχτες

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα