Στις αρχές Απριλίου το 3ο International Tattoo Convention CYPRUS
Δημοσιεύτηκε 12-01-2016 στις 11:39Προβολές: 1337Σε πλήρη κινητικότητα για την προετοιμασία του 3ου Διεθνούς Tattoo Convention της Κύπρου βρίσκονται οι διοργανωτές της εκδήλωσης, ανακοινώνοντας την ημερομηνία διεξαγωγής του νέου event που θα είναι 1-2-3 Απριλίου 2016.

Μετά από δύο πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις τα προηγούμενα δύο χρόνια, το νέο tattoo convention φιλοδοξεί να είναι μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ, έχοντας πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση και το πρόγραμμα όλων των επαγγελματιών και ερασιτεχνών που ασχολούνται και αγαπούν τα τατουάζ στην Κύπρο, στην Ελλάδα και ευρύτερα.

Ο τόπος διεξαγωγής δεν έχει αλλάξει, είναι η Λεμεσός, στα Carob Mill Restaurants και πιο συγκεκριμένα στις δύο μεγάλες αίθουσες εκδηλώσεων. Εκεί θα δώσουν το παρόν ορισμένα από τα κορυφαία στούντιο και καλλιτέχνες από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέχρι στιγμής λοιπόν η λίστα των συμμετεχόντων περιλαμβάνει περισσότερους από 45 tattoo artists.

Το tattoostudios.gr είναι υποστηρικτής του Convention της Κύπρου και το επόμενο διάστημα αλλά και αμέσως μετά την τέλεση της διοργάνωσης θα σας κρατήσει ανήμερους για τις εξελίξεις. Περισσότερες πληροφορίες και τις έως τώρα συμμετοχές μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του 3ου International Tattoo Convention CYPRUS

3ο International Tattoo Convention CYPRUS

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα