Διαβάστε το 25o τεύχος του GreekTattoo Magazine (Ιανουάριος 2016) δωρεάν!
Δημοσιεύτηκε 25-01-2016 στις 11:20Προβολές: 1477Φίλοι του tattoo και του piercing με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του Τεύχους Ιανουαρίου 2016 του ηλεκτρονικού τεύχους του GreekTattoo Magazine.

Συμπληρώσαμε πλέον τα 2 χρόνια ζωής και συνεχίζουμε ακάθεκτοι και στην 3η χρονιά της κυκλοφορίας μας στο διαδίκτυο. Το 2016 θα είναι και πάλι μια ιδιαίτερα πλούσια χρονιά για τον χώρο του τατουάζ στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Με χαρά μας βλέπουμε ότι παρά την οικονομική κρίση που συνεχίζει να μαστίζει τη χώρα μας, ο συγκεκριμένος χώρος καλά κρατεί και μάλιστα συνεχίζει την ανάπτυξή του, με μικρότερό βέβαια ρυθμό απ’ ότι πριν λίγα χρόνια. Το πολύ ενθαρρυντικό είναι ότι βλέπουμε συνεχώς πολλούς νέους καλλιτέχνες με εξαιρετικό ταλέντο να κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά και τους πιο παλιούς να συνεχίζουν να εξελίσσονται και να δημιουργούν αριστουργήματα πάνω στο δέρμα. Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το επαναλάβουμε γιατί δεν είναι υπερβολή, ότι οι Έλληνες tattoo artists είναι κατά μέσο όρο πολύ υψηλού ποιοτικού και καλλιτεχνικού επιπέδου και ορισμένοι πραγματικά μπορούν να σταθούν ανάμεσα στους κορυφαίους στον κόσμο.

Το 2016 επίσης είναι προγραμματισμένες να γίνουν αρκετές μεγάλες διοργανώσεις με θέμα το τατουάζ σε Ελλάδα και Κύπρο. Στο παρόν τεύχος σας έχουμε μια πρώτη παρουσίαση για το 3ο International Tattoo Convention του Απριλίου στην Κύπρο που αναμένεται να είναι φέτος μεγαλύτερο από τις 2 προηγούμενες διοργανώσεις του. Αργότερα μέσα στο χρόνο έχουμε φυσικά το Athens International Tattoo Convention, το Balkan Thessaloniki Tattoo Convention και άλλες μικρότερε διοργανώσεις που θα τις παρουσιάσουμε μέσα στο χρόνο.

Στο τρέχον τεύχος μεταξύ άλλων συνεχίζουμε την επιτυχημένη μας και δημοφιλή στήλη του Tattoo School, ρίχνοντας μια ματιά στα Tattoo Flash αυτόν τον μήνα, ενώ υπάρχουν και άλλα πολλά ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα και ειδήσεις από τον ελληνικό και τον διεθνή χώρο.

Μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε για οποιαδήποτε ιδέα, πληροφορία ή συνεργασία έχετε κατά νου. Είμαστε πάντα ανοιχτοί στις προτάσεις σας. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή σας.

Χρόνια πολλά, ευτυχισμένη η νέα χρονιά και καλό διάβασμα!

 

Η ομάδα του tattoostudios.gr

 

 

Διαβάστε το τεύχος Ιανουαρίου 2016 του GreekTattoo online πατώντας εδώ!

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .pdf στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

 

GreekTattoo Magazine issue 25 - January 2016

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα