Καλλιτεχνικές δημιουργίες τατουάζ στα δάχτυλα
Δημοσιεύτηκε 26-01-2016 στις 12:49Προβολές: 1518δάχτυλα τατουάζ

Πόδια, χέρια, πλάτη, στήθος, όλα τα μέρη του σώματος χρησιμοποιούνται από τους λάτρεις των τατουάζ για την αποτύπωση μιας αγαπημένης εικόνας ή φράσης.

Η βρετανική Daily Mail δημοσιεύει φωτογραφίες του φωτογράφου Edward Bishop με τατουάζ στα δάχτυλα των χεριών, με τον ίδιο να αναφέρει χαρακτηριστικά στην προσωπική ιστοσελίδα του: «Οι αρθρώσεις που χρησιμοποιούνται είναι μια από τις τελευταίες θέσεις που έχουν απομείνει διαθέσιμες για τατουάζ από τους σκληροπυρηνικούς λάτρεις αυτών. Δύσκολο να κρυφτούν, αυτά τα τατουάζ έχουν παρατσούκλι «δολοφόνοι της καριέρας» ή jobstoppers δηλαδή αυτά που σταματούν τις δουλειές. Πιο πρόσφατα, έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή ως ένα ιδανικό μέσο για την αυτο-έκφραση. Με συνδυασμούς λέξεων που είναι σχετικά περιορισμένοι η επιδέξια χρήση της γραμματοσειράς και του χρώματος από τον καλλιτέχνη δημιουργεί μοναδικά τατουάζ στις αρθρώσεις».

δάχτυλα τατουάζ

Τα συγκεκριμένα τατουάζ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, χρησιμοποιούνται για να εκφράσουν μια ποικιλία συναισθημάτων και όλα είναι εξαιρετικά προσωπικά καθώς τις περισσότερες φορές αφορούν κάποια κατάσταση που δεν αντιλαμβάνεται όποιος τα βλέπει (όπως δηλαδή και τα περισσότερα τατουάζ). Ο φωτογράφος έγραψε στην ιστοσελίδα του ότι το έναυσμα για το έργο του ήταν η «γοητεία με το φάσμα της έκφρασης να είναι εφικτό σε ένα μικρό, αλλά εμφανή καμβά».

Πολλά από τα μηνύματα που αποτυπώνονται στα δάχτυλα είναι αινιγματικά, κάποια από αυτά μπορεί να είναι ένα σημάδι μνήμης για κάποιο αγαπημένο πρόσωπο και κάποια άλλα πιθανόν αντιπροσωπεύουν μια δύσκολη στιγμή στη ζωή κάποιου. Οι φωτογραφίες δείχνουν τατουάζ σε ανδρικά και γυναικεία χέρια ενώ πολλά από αυτά δείχνουν να αποτελούν «προέκταση» τατουάζ-μανικιών στα χέρια των φανατικών του είδους.

Ο φωτογράφος μάλιστα κυκλοφόρησε το 2014 ένα αντίστοιχο βιβλίο με τατουάζ στα δάχτυλα χαρακτηρίζοντας τα «ένα περίτεχνο έργο τέχνης» και τώρα εμπλουτίζει τη συλλογή του με φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του.

δάχτυλα τατουάζ

δάχτυλα τατουάζ

δάχτυλα τατουάζ

δάχτυλα τατουάζ

δάχτυλα τατουάζ

δάχτυλα τατουάζ

δάχτυλα τατουάζ

δάχτυλα τατουάζ

δάχτυλα τατουάζδάχτυλα τατουάζ

δάχτυλα τατουάζ

δάχτυλα τατουάζ

δάχτυλα τατουάζ

δάχτυλα τατουάζ

δάχτυλα τατουάζ

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα