2,5 εκατ. δολάρια για διαδικτυακό portal Tattoo
Δημοσιεύτηκε 10-02-2016 στις 15:03Προβολές: 1349tattoodo

Το ψηφιακό hub Tattoodo απέκτησε 2,5 εκατ. δολ. σε χρηματοδότηση με βασικούς επενδυτές τον Jimmy Maymann της AOL Content and Consumer Brands και Tom Ryan, CEO της Pluto TV, την Threadless με marketplaces καλλιτεχνών κ.α., δείχνοντας το δρόμο που θέλουν να ακολουθήσουν τα μεγάλα δίκτυα αναφορικά με το περιεχόμενο στο Internet και σε άλλα μέσα και αγορές online.

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι η βιομηχανία του Tattoo είναι η έκτη πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη λιανική αγορά υπηρεσιών στην Αμερική, με το 1/3 των Αμερικανών να έχουν κάνει κάποιο tattoo, με το οικοσύστημα των Tattoo να είναι εξαιρετικά δημοφιλές και προσοδοφόρο.

Το Tattoodo έχει την έδρα του στη Δανία και είναι ο απόλυτος προορισμός για όλους όσοι ασχολούνται με το θέμα, προσφέροντας e-Shop έτοιμων και εξατομικεύμενων σχεδίων, marketplace σχεδιαστών όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν ιδέες για το Tattoo που τους ενδιαφέρει ή να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σαν καλλιτέχνες.

Φυσικά κορυφαίοι σχεδιαστές Tattoo συμμετέχουν στη ζωντανή κοινότητα με τις δημιουργίες και τις εμπειρίες τους με δυνατές εικόνα και σχέδια.

tattoodo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα