Τα τατουάζ και οι συντηρητικοί Ασιάτες
Δημοσιεύτηκε 21-02-2016 στις 10:36Προβολές: 1344asian tattoo

Οι περισσότερες ασιατικές χώρες είναι πολύ συντηρητικές όσον αφορά τα τατουάζ, και η Ιαπωνία δεν αποτελεί εξαίρεση. Παρόλο που υπήρχε κάποια tattoo ιστορία πριν από μερικούς αιώνες, η τεχνική απαγορεύτηκε εντελώς στα μέσα του 19ου αιώνα. Παρόλο που μετά το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου νομιμοποιήθηκαν, οι άνθρωποι που τα έκαναν κυρίως ήταν τα μέλη της Yakuza, με τα τεράστια μαύρα τατουάζ τους.

Στα δικά μας χρόνια, πολλοί Ιάπωνες έχουν αρχίσει να κάνουν τατουάζ ως fashion statement, όπως και στην Δύση. Αυτό εμπεριέχει και μερικές διασημότητες. Ακόμη όμως δεν είναι πολύ συνηθισμένα, καθόλου σε σύγκριση με την Δύση. Η άποψη του κόσμου στην Ιαπωνία αλλάζει σταδιακά και δύσκολα και η απαγόρευση των tattoo υφίσταται ακόμη ως ιδέα.

Η έλλειψη χαρακτήρων με τατουάζ αντικατοπτρίζει τα παραπάνω. Είναι τόσο ασυνήθιστα που θα προστεθούν μόνο για να εντείνουν το χαρακτηριστικό κάποιου, αλλιώς δεν τοποθετούνται.

Αν νομίζετε ότι αυτό είναι λίγο σκληρό, στην Κορέα δεν επιτρέπονται τα tattoo, εκτός και αν γίνουν από γιατρό. Πολλοί τραγουδιστές με Henna αναγκάστηκαν να δώσουν παράσταση με επιδέσμους ώστε να μην προκαλέσουν κάποιο σκάνδαλο.

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα