Το εντυπωσιακό τατουάζ στην πλάτη του Adam Levine
Δημοσιεύτηκε 24-02-2016 στις 12:12Προβολές: 1393adam levine tattoo

Ο τραγουδιστής των Maroon 5 θεωρείται ένας από τους πιο σέξι άνδρες του πλανήτη και δεν κρύβει την αγάπη του για τα τατουάζ.

Ο Adam αποφάσισε να καλύψει ολόκληρη την πλάτη του με ένα τεράστιο τατουάζ με θέμα μια γοργόνα. Είναι γενικά γνωστό στους καλλιτεχνικούς κύκλους αλλά και ανάμεσα στους θαυμαστές και στις θαυμάστριές του ότι ο Adam λατρεύει τα τατουάζ. Κατά καιρούς μάλιστα έχει φωτογραφηθεί γυμνός για να μας τα δείξει.

Όμως το νέο του τατουάζ που το δημιούργησε ο Bryan Randolph, είναι απίστευτα εντυπωσιακό καθώς καλύπτει ολόκληρη την πλάτη του και όπως είπε ο δημοφιλής τραγουδευτής, χρειάστηκε περίπου 6 μήνες για να ολοκληρωθεί, σε πολλαπλά sessions. Την φωτογραφία με την πλάτη του καθώς και πολλά ευχαριστώ στον tattoo artist που το έφτιαξε, τα ανέβασε ο ίδιος ο Adam στο instagram, καθώς και στο κοινωνικό δίκτυο pinterest. Πραγματικά πολύ καλή δουλειά και ωραίο θέμα.

 

adam levine tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα