Διαβάστε το 26o τεύχος του GreekTattoo Magazine (Φεβρουάριος 2016) δωρεάν!
Δημοσιεύτηκε 01-03-2016 στις 10:27Προβολές: 1363Φίλοι του tattoo και του piercing με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του Τεύχους Φεβρουαρίου 2016 του ηλεκτρονικού τεύχους του GreekTattoo Magazine.

Αργήσαμε λίγο πάλι αυτόν τον μήνα την έκδοση του περιοδικού λόγω κάποιων προσωπικών ζητημάτων που μας καθυστέρησαν, ωστόσο θα επανέλθουμε σιγά-σιγά στους κανονικούς μας ρυθμούς.

 Στο τεύχος Φεβρουαρίου αλλάζουμε λίγο την τακτική μας όσον αφορά τις δημοσιεύσεις μας, χωρίς ποτέ να φεύγουμε ωστόσο από τη θεματολογία μας που είναι καθαρό το τατουάζ και το piercing. Στο τρέχον λοιπόν τεύχος δημοσιεύουμε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα έρευνα με τίτλο «Tattoo και επιδράσεις που σχετίζονται με την υγεία των νέων στην Ελλάδα», την οποίαν πραγματοποίησαν οι Άννα Ψάλτα, Αθηνά Μαυρίδου, Έφη Παπαγεωργίου, της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων, ΤΕΙ Αθήνας. Πρόκειται για μια ποσοτική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας και η οποία μας δίνει συμπεράσματα όσον αφορά τις σωστές συνθήκες πραγματοποίησης και φροντίδα των τατουάζ και οποιουδήποτε άλλου body modification. Αξίζει να διαβάσετε το κείμενα και να δείτε και πρακτικά πολλά από τα πράγματα που γράφουμε κατά καιρούς σχετικά με την υγιεινή και γιατί θα πρέπει να επιλέγουμε επαγγελματίες σε στούντιο.

 Στο τεύχος Φεβρουαρίου συνεχίζουμε για άλλο ένα τεύχος τη στήλη μας Tattoo School με έμφαση στα γεωμετρικά τατουάζ, ενώ υπάρχει ύλη και στις υπόλοιπες κατηγορίες με νέα και άρθρα.

 Καλό διάβασμα και πλέον καλό φθινόπωρο σε όλους!

 

Η ομάδα του tattoostudios.gr

 

 

Διαβάστε το τεύχος Φεβρουαρίου 2016 του GreekTattoo online πατώντας εδώ!

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .pdf στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

 

GreekTattoo Magazine issue 26 - February 2016

)

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα