«Μανίκια» τατουάζ made in the UK
Δημοσιεύτηκε 10-03-2016 στις 12:30Προβολές: 1441tattoo kids

Μια διαφορετική μόδα για παιδιά αποφάσισε να λανσάρει μία μητέρα τεσσάρων παιδιών από την Βρετανία την τέχνη του τατουάζ, η οποία και δημιούργησε ένα νέο εξάρτημα στην ένδυση των μωρών και των νηπίων φτιάχνοντας "μανίκια"-τατουάζ για μωρά και νήπια.

«Είμαι επαγγελματίας φωτογράφος παιδιών εδώ και δέκα χρόνια, έχω δει εκατοντάδες παιδιά που έρχονται στο στούντιο μου.Ενώ τα παιδιά είναι πάντα διασκεδαστικά και αξιολάτρευτα, μερικές φορές τα ρούχα τους είναι τόσο βαρετά, τα ίδια ξανά και ξανά», εξηγεί η Τέρα στην Daily Mail, που λέει πως εμπνεύστηκε και δημιούργησε τη συλλογή TotTude από τους γονείς που πήγαιναν τα παιδιά τους να τα φωτογραφήσει και είχαν βαρεθεί τα παιδικά ρούχα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Τα μανίκια που σχεδιάζει έχουν τυπωμένες καρδιές, φωτιές, κρανία, συρματοπλέγματα και tribal τατουάζ, και δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τα αληθινά τατουάζ, ενώ εκτός από τα ζωγραφισμένα μανίκια η Τέρα πουλάει μπαντάνες, φουλάρια και mohawk hoodies (κουκούλες μοϊκάνα).

Η φωτογράφος από την Βόρεια Ντακότα πρόσθεσε ακόμα ότι «έχω ακούσει αμέτρητες φορές από τις μητέρες ότι θα ήθελαν περισσότερες επιλογές σε ρούχα, ειδικά για τα αγόρια.

Είμαι μητέρα τεσσάρων κοριτσιών κι ενώ συμφωνώ ότι σίγουρα υπάρχουν περισσότερες επιλογές για τα κορίτσια, πάντα δυσκολευόμουν να βρω ρούχα για τις κόρες μου, γιατί πάντα έψαχνα να βρω κάτι που να είναι μοναδικό, πρωτότυπο και διασκεδαστικό. Κάτι που δεν είχα ξαναδεί εκατομμύρια φορές. Έτσι αποφάσισα να κάνω τα δικά μου ρούχα».

tattoo kids

tattoo kids

tattoo kids

tattoo kids

tattoo kids

tattoo kids

tattoo kids\

tattoo kids

tattoo kids

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα