Διαβάστε το 27o τεύχος του GreekTattoo Magazine (Μάρτιος 2016) δωρεάν!
Δημοσιεύτηκε 24-03-2016 στις 16:07Προβολές: 1366Φίλοι του tattoo και του piercing με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του Τεύχους Μαρτίου 2016 του ηλεκτρονικού τεύχους του GreekTattoo Magazine.

 Στο παρόν τεύχος συνεχίζουμε την επιτυχημένη σειρά του Tattoo School που έχουμε ξεκινήσει εδώ και πολλά τεύχη, αυτή τη φορά με τα τατουάζ με λευκό μελάνι, μια αμφιλεγόμενη όπως φαίνεται τεχνική όσον αφορά τα αποτελέσματα και το πόσο μόνιμα είναι. Επειδή λάβαμε αρκετά προσωπικά και δημόσια μηνύματα αναφορικά με το ζήτημα, με επικριτές και υποστηριχτές της τεχνικής οφείλουμε να σημειώσουμε ότι από τη συγκεκριμένη στήλη παρουσιάζουμε γενικά όσες τεχνικές υπάρχουν στην ελληνική και στην παγκόσμια αγορά. Η επιλογή τώρα της τεχνικής, του σχεδίου και του καλλιτέχνη είναι προσωπική επιλογή του καθενός και κάποια πράγματα που αρέσουν σε κάποιους δεν αρέσουν σε κάποιους άλλους. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα πρέπει να αναζητάτε έμπειρους καλλιτέχνες με μεγάλο portfolio στο στυλ τατουάζ που θέλετε να κάνετε για να έχετε τα μέγιστα ποιοτικά αποτελέσματα.

 Πέρα από το tattoo school για τα λευκά τατουάζ που είναι το κεντρικό θέμα του ηλεκτρονικού μας τεύχους τον Μάρτιο, έχουμε φυσικά και πληθώρα άλλων άρθρων και νέων από την ελληνική και ξένη επικαιρότητα που αφορά τον χώρο του τατουάζ και του piercing.

 Καλό διάβασμα και φροντίστε να συνεχίσετε να μας ενημερώνετε και να μας δίνετε τις ιδέες σας.

 

Η ομάδα του tattoostudios.gr

 

 

Διαβάστε το τεύχος Μαρτίου 2016 του GreekTattoo online πατώντας εδώ!

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .pdf στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

 

GreekTattoo Magazine issue 27 - March 2016

)

)

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα