Ετοιμαστείτε για το 3ο International Tattoo Convention Cyprus
Δημοσιεύτηκε 29-03-2016 στις 11:59Προβολές: 1378tattoo convention

Μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, έρχεται για τρίτη συνεχή χρονιά στην Κύπρο, φιλοξενώντας περισσότερους από 70 ντόπιους αλλά και ξένους Tattoo Artists, με κύριο στόχο να παρουσιάσουν στον κόσμο την τέχνη και τις τεχνικές τους.

Γνωρίστε από πρώτο χέρι πρωτότυπες τεχνικές δημιουργίας τατουάζ και επιλέξτε τον καλλιτέχνη που θα δημιουργήσει το δικό σας τατουάζ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 1ης – 3ης Απριλίου στους Χαρουπόμυλους στην παλιά Λεμεσό, με Djs και μπάντες από Κύπρο και εξωτερικό να ντύνουν μουσικά την εκδήλωση.


Για  συνεχή ενημέρωση, μπορείτε να επισκέπτεστε την σελίδα του Cyprus International Tattoo Convention. Για όσους επιθυμείτε να προαγοράσετε τα εισιτήρια σας, είτε για το τριήμερο, είτε για μια από τις ημέρες τις εκδήλωσης, έχει ήδη ξεκινήσει η προπώληση στο διαδίκτυο.
Από την ερχόμενη Πέμπτη σταμάτα η προπώληση εισιτηρίων και θα υπάρχουν εισιτήρια στην είσοδο του φεστιβάλ, στην τιμή των €10 ημερησίως.

Πρόγραμμα - τιμές
1 Απρίλη: 11:00πμ– 23:00μμ
2 Απρίλη: 10:00πμ - 23:00μμ
3 Απρίλη: 10:00πμ - 22:00μμ
3-Day Pass: €15 (Η τιμή ισχύει μόνο για προπώληση)


CYPRUS INT. TATTOO CONVENTION // 1-2-3 APRIL 2016 from CYPRUS Int. TATTOO Conv. on Vimeo.

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα