Έκανε τατουάζ στα μάτια και «έκοψε» τη γλώσσα της για να νιώσει αυτοπεποίθηση
Δημοσιεύτηκε 19-04-2016 στις 11:46Προβολές: 1342Kylie tattoo

Η Kylie Garth κατά τη διάρκεια της εφηβείας της ήταν πολύ «κλειστή και μελαγχολική» και άρχισε να νιώθει ισορροπημένη μόνο όταν απέκτησε το πρώτο της πίρσινγκ.


Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να πιστεύουμε ότι η αυτοπεποίθηση και η καλή διάθεση είναι θέμα ψυχικής ισορροπίας, όμως για μια 30χρονη Αυστραλή από τη Μελβούρνη, ήταν απλώς ζήτημα... σωματικής τροποποίησης.

Όπως αποκάλυψε η Kylie Garth στην εφημερίδα Sun, κατά τη διάρκεια της εφηβείας της ήταν πολύ «κλειστή και μελαγχολική», όμως άρχισε σιγά σιγά να αποκτά αυτοπεποίθηση και κέφι για τη ζωή όταν άρχισε να κάνει τατουάζ, πίρσινγκ και να...παρεμβαίνει με διάφορους άλλους τρόπους στο σώμα της.

Kylie tattoo


Σήμερα, στα 30 της χρόνια, η Garth έχει δεκάδες τρύπες σε διάφορα σημεία του κορμιού της (φανερά και μη) και ισχυρίζεται ότι είναι η μόνη γυναίκα στην Αυστραλία που έχει κάνει τατουάζ και στα δύο της μάτια.

«Όταν ήμουν 14, ήμουν ντροπαλή και δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση. Έπειτα όμως αποφάσισα να κάνω πίρσινγκ στα χείλια. Όταν κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, συνειδητοποίησα ότι μου άρεσε αυτό που έβλεπα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Γι' αυτό και συνέχισα κάνοντας δεκάδες tattoo και πίρσινγκ», εξηγεί στη Sun η Garth.

Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα η κοπέλα, μεγαλώνοντας πειραματίστηκε με διάφορα είδη σωματικής τροποποίησης που περιλαμβάνουν τατουάζ scarification (τατουάζ που πραγματοποιούνται με χάραξη του δέρματος) αλλά και τη δημιουργία μιας διχάλας στη γλώσσα της, που θυμίζει ερπετό.

Kylie tattoo


Μία από τις πιο ξεχωριστές «καλλιτεχνικές δημιουργίες» που κοσμούν το σώμα της, είναι το τατουάζ και στα δυο της μάτια, κάτι που η ίδια υποστηρίζει ότι ήθελε να κάνει εδώ και χρόνια. «Πάντα θαύμαζα τα μάτια με τατουάζ σε άλλους ανθρώπους και αποφάσισα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα», λέει η 30χρονη, που επέλεξε τελικά το πράσινο χρώμα για το... ασπράδι του ματιού της.

Kylie tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα