Τατουάζ με τη Ν. Χρονοπούλου και το γιό του στο χέρι του Τάσου Μητρόπουλου
Δημοσιεύτηκε 27-04-2016 στις 13:24Προβολές: 2295μητρόπουλος τατουάζ

Τατουάζ με τη Ν. Χρονοπούλου και το γιό του στο χέρι του Τάσου Μητρόπουλου

Μια προσωπική απόφαση, μια επιθυμία που ολοκληρώθηκε πριν ένα χρόνο» αποκάλυψε ο Τάσος Μητρόπουλος στην παρουσίαση του βιβλίου της Ν. Χρονοπούλου.

Την αφοσίωσή του στη Νένα Χρονοπούλου ο Τάσος Μητρόπουλος αποφάσισε να την αποδείξει με ένα τεράστιο τατουάζ που απεικονίζει την ίδια αλλά και τον γιο της.

 Το τατουάζ που όπως είπε ο ίδιος σε καθημερινή εφημερίδα ολοκληρώθηκε πριν ένα χρόνο, αποκαλύφθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της συζύγου του.

  Ο λόγος για το βιβλίο: «Αν μιλούσε το Αι2ιον» που παρουσιάστηκε στο Erotic Art Festival. Το κοντομάνικο μπλουζάκι που ο Τάσος Μητρόπουλος φορούσε στην παρουσίασή του, φανέρωσε και το νέο του τατουάζ, το οποίο «χτύπησε» για χάρη της συντρόφου του και του παδιού της.

«Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για τη γυναίκα και το παιδί μου. Είναι η οικογένειά μου και οι άνθρωποι που αγαπώ πολύ», δήλωσε ο Μητρόπουλος σε καθημερινή εφημερίδα και πρόσθεσε: «Ήταν μία προσωπική μου απόφαση, μία επιθυμία πο ολοκληρώθηκε πριν από έναν χρόνο».

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα