Οι Σακραμέντο Κίνγκς προσφέρουν δωρεάν τατουάζ στους οπαδούς τους
Δημοσιεύτηκε 28-04-2016 στις 14:36Προβολές: 1362Σακραμέντο Κίνγκς τατουάζ

Σε νέα εποχή μπαίνει η δημοφιλής ομάδα του NBA, οι Σακραμέντο Κίνγκς, καθώς η ομάδα από την ομώνυμη πόλη των Η.Π.Α. αποφάσισε πρόσφατα να αλλάξει το σήματα της, ενώ παράλληλα από τον Οκτώβριο του 2016 και την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν θα δίνει τους εντός έδρας αγώνες της στο νέο της γήπεδο, το “Golden 1 Center”.

Η είδηση βέβαια είναι ότι οι Σακραμάντο Κίνγκς, στους οποίους να θυμίσουμε ότι αγωνίζεται και ο Κώστας Κουφός, σε μία προσπάθεια που επιχειρούν να κάνουν προκειμένου να προωθήσουν αυτή τη μεγάλη αλλαγή στους φιλάθλους της ομάδας τους, σκέφτηκαν μία πρωτότυπη και έξυπνη διαφημιστική καμπάνια. Αποφάσισαν λοιπόν να προσφέρουν δωρεάν τατουάζ με το νέο τους σήμα σε οποιονδήποτε οπαδό της ομάδας επιθυμεί!

Η ομάδα ήρθε ουσιαστικά σε συμφωνία με αρκετά τοπικά στούντιο του Σακραμέντο, τα οποία πλήρωσε η ίδια, προκειμένου αυτά από την πλευρά τους να «χτυπούν» δωρεάν το σήμα της ομάδας στους οπαδούς που θα τα επισκέπτονται.

Μάλιστα, όπως θα διαπιστώσετε και στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, η συγκεκριμένη ιδέα φαίνεται να έχει ήδη βρει αρκετούς υποστηριχτές και έτσι ο κόσμος σχηματίζει ουρές έξω από τα tattoo studios. Φυσικό από τη στιγμή που η προσφορά συνδυάζει δύο μεγάλες αγάπες πολλού κόσμου, τα τατουάζ και την ομάδα τους και μάλιστα εντελώς δωρεάν!

 

Σακραμέντο Κίνγκς τατουάζ

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα