Γυναικεία τατουάζ στο στήθος
Δημοσιεύτηκε 17-05-2016 στις 12:41Προβολές: 1446breast tattoo

Η νέα τάση της μόδας θέλει χιλιάδες γυναίκες να καλύπτουν το στήθος τους με τατουάζ. Η Stefan Dinu ιδιοκτήτρια ενός στούντιο τατουάζ στο Λονδίνο εξηγεί στη Sun γιατί οι γυναίκες ζωγραφίζουν κυρίως το στήθος τους: «Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες κάνουν τατουάζ. Έχει να κάνει κυρίως με τις μεγάλες αλλαγές που συντελούνται στην κοινωνία. Για παράδειγμα αν δούμε μια γυναίκα γεμάτη με τατουάζ δεν θα την κρίνουμε όπως κάναμε παλιά. Επίσης το τατουάζ είναι ένας τρόπος έκφρασης. Κάνεις κάτι πάνω στο σώμα σου που έχει κάποια σημασία».

breast tattoo

Στη συνέχεια λέει ότι υπάρχουν και γυναίκες που δεν κάνουν τα τατουάζ για το φαίνεσθαι: «Υπάρχουν και γυναίκες που κάνουν τατουάζ γιατί θέλουν να κρύψουν τα σημάδια από μια επέμβαση ή από μια μαστεκτομή. Στις περιπτώσεις αυτές η διαδικασία είναι εξαιρετικά επώδυνη».


breast tattoo

Στις Ηνωμένες Πολιτείες πολλές είναι οι γυναίκες που βλέπουν το τατουάζ σαν είδος θεραπείας μετά από μια τραυματική επέμβαση μαστεκτομής. Το βλέπουν σαν μια δεύτερη ευκαιρία και το κάνουν για να αλλάξουν όψη και διάθεση. Στη Βρετανία μια στις πέντε γυναίκες που έχει κάνει τατουάζ το έχει κάνει στην περιοχή του στήθους.

breast tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα