Βρετανός αφαιρεί 29 τατουάζ της Miley Cyrus για να βρει τον... πραγματικό έρωτα
Δημοσιεύτηκε 08-06-2016 στις 09:53Προβολές: 1391miley cyrus tattoo

Όταν πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του, το 2010, ο Καρλ ΜακΚόιντ από το Γιόρκσαϊρ «έσβησε» τον πόνο του χτυπώντας ένα τατουάζ με τη μορφή της αγαπημένης του Miley Cyrus. Σήμερα έχει 29...

Ο 43χρονος θεωρείτο μέχρι πρότινος - και όχι άδικα - από τους πλέον πιστούς και ένθερμους φαν της ποπ τραγουδίστριας, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν. Αφού πρώτα ξόδεψε 3,500 ευρώ για να γεμίσει το κορμί του με τατουάζ σχετικά με τη Cyrus, τώρα έχει ξεκινήσει την ακριβώς ανάποδη διαδικασία. Τα σβήνει το ένα μετά το άλλο.

miley cyrus tattooΟι λόγοι σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ είναι δύο. Ο πρώτος και βασικός έχει να κάνει με την αδυναμία να βρει μια γυναίκα για σχέση. «Κάθε φορά που έχω ένα ραντεβού η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τα τατουάζ μου και τη Cyrus και το πράγμα κολλά», παραδέχεται και δηλώνει ήδη απελευθερωμένος έχοντας ξεφορτωθεί μόλις 2-3 τατού.

Ο δεύτερος λόγος αφορά την ίδια τη Cyrus. «Έχει αρχίσει και χάνει τον εαυτό της. Κάνει ανόητα πράγματα, χάνει θαυμαστές και ειλικρινά δεν θέλω να σχετίζομαι ό,τι τη χαρακτηρίζει. Κάποτε ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας, τώρα πια έχει αλλάξει».

Υπάρχει, πάντως και μια πιθανότητα όλα αυτά να αποτελούν αντίδραση μετά το μπλοκ που του έκανε η διάσημη τραγουδίστρια στο twitter και κάποιες δηλώσεις της σύμφωνα με τις οποίες «υπάρχει ένα άτομο με πολλά τατουάζ με το πρόσωπό μου. Δεν είναι καθόλου καλαίσθητα...».

miley cyrus tattoo

miley cyrus tattoo

miley cyrus tattoo)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα