Έχασε το χέρι του, αλλά ο tattoo artist μπορεί να "χτυπάει" ακόμα τατουάζ
Δημοσιεύτηκε 18-06-2016 στις 18:01Προβολές: 1386tatto artist χωρίς χέρι

Ο Γάλλος tattoo artist JC Sheitan Tenet έχασε πριν από χρόνια το δεξί του χέρι μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, αλλά η τεχνολογία και το όραμα ενός μηχανικού και καλλιτέχνη του επέτρεψαν να συνεχίζει να κάνει τατουάζ ακόμα και χωρίς το (ανθρώπινο) χέρι του.

Ήταν τέτοια η αγάπη του JC Sheitan Tenet για τα τατουάζ, που για χρόνια προσπαθούσε να μάθει να χτυπάει τατουάζ με το αριστερό του χέρι και τελικά τα κατάφερε.

Ποτέ όμως δεν σταμάτησε να θέλει να μπορεί να χρησιμοποιήσει ξανά το δεξί του χέρι για να κάνει τις δημιουργίες του. Την επιθυμία του αυτή, μοιράστηκε με τον μηχανικό και καλλιτέχνη Jean Louis Gonzales (γνωστός και ως Gonzal, με τα έργα του να θυμίζουν cyborg), με τον οποίο συναντιόνταν συχνά σε συνέδρια και φεστιβάλ για τα τατουάζ.

Και τελικά πρόσφατα ο Jean Louis Gonzales, του έδωσε τη νέα του δημιουργία: το πρώτο προσθετικό χέρι στον κόσμο που είναι και μηχανή που χτυπάει τατουάζ. Έτσι πλέον ο JC μπορεί να καμαρώνει πως είναι ένας αμφιδέξιος tattoo artist.

tatto artist χωρίς χέρι

tatto artist χωρίς χέρι


)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα