Διαβάστε το 30o τεύχος του GreekTattoo Magazine (Ιούνιος 2016) δωρεάν!
Δημοσιεύτηκε 28-06-2016 στις 11:48Προβολές: 1354Φίλοι του tattoo και του piercing με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του Τεύχους Ιουνίου 2016 του ηλεκτρονικού τεύχους του GreekTattoo Magazine.

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά, με τον πρώτο καύσωνα να έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στην Ελλάδα. Το καλοκαίρι λοιπόν και οι ζέστες μας κάνουν λίγο πιο νωχελικούς και μας «κόβουν» λίγο τον ρυθμό. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να σημαίνει ότι παραμελούμε κάποια πράγματα όπως είναι η φροντίδα των παλιών και των νέων μας τατουάζ. Ίσα-ίσα, αυτή την εποχή θα πρέπει να είμαστε διπλά προσεχτικοί γιατί τόσο ο ιδρώτας όσο και ο δυνατός ήλιος δεν είναι σύμμαχοί μας. Φροντίστε λοιπόν να κρατάτε καθαρά, καλά προστατευμένα από τον ήλιο και ενυδατωμένα τα καινούργια σας τατουάζ και χρησιμοποιήστε αντηλιακό στα παλιά σας τατουάζ.

Όσον αφορά τώρα την ύλη του τρέχοντος τεύχους, θα λέγαμε ότι κυρίως έχει ενδιαφέρον το άρθρο μας για το tattoo school στο οποίο αναφερόμαστε στην τεχνική του hair tattoo. Είναι πολύς ο κόσμος που μας ζητάει πληροφορίες και θα θέλαμε να δώσουμε λίγες βασικές πληροφορίες γι’ αυτό και επίσης για το τι είναι εφικτό και τι δεν είναι με τη συγκεκριμένη τεχνική. Πέραν τούτου, η ύλη μας είναι πλούσια με ειδήσεις που αφορούν το τατουάζ και το piercing στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Ουφ, αρκετά με τα λόγια, καλύτερα ρίξτε καμιά βουτιά… Καλό διάβασμα και φροντίστε να συνεχίσετε να μας ενημερώνετε και να μας δίνετε τις ιδέες σας.

 

Η ομάδα του tattoostudios.gr

 

 

Διαβάστε το τεύχος Ιουνίου 2016 του GreekTattoo online πατώντας εδώ!

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .pdf στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

 

GreekTattoo Magazine issue 30 - June 2016

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα