Τα tattoo του Μάρκ Κλάτενμπεργκ
Δημοσιεύτηκε 08-08-2016 στις 09:24Προβολές: 1387clatenburg tattoo

Ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ, ο πιο καλός ενδεχομένως διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή θέλοντας να κρατήσει στο μυαλό του τους δύο πρόσφατους τελικούς που διεύθυνε, στο Champions League αλλά και στο πρόσφατο Euro της Γαλλίας, χάραξε στο χέρι του αντίστοιχα τατουάζ.


Πρόκειται ουσιαστικά για τα λογότυπα των δύο μεγάλων διεθνών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, τα οποία μετατράπηκαν σε τατουάζ στο χέρι του.


Έτσι πλέον το χέρι του Άγγλου διαιτητή διακοσμείται με τα λογότυπα των τελικών στο Μιλάνο και της Γαλλίας. Ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ φρόντισε να αφήσει αρκετό ελεύθερο χώρο στο χέρι του καθώς είναι πολύ πιθανό τα επόμενα χρόνια να συμπληρώσει και με νέα λογότυπα τη συλλογή του, καθώς αν συνεχίσει την καλή του απόδοση διαιτητικά θα έχει και άλλες ευκαιρίες να σφυρίξει σε μεγάλους ποδοσφαιρικούς τελικούς στην καριέρα του.

 

clatenburg tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα