100.000 διευθύνσεις ιστοσελίδων σε τατουάζ
Δημοσιεύτηκε 07-02-2014 στις 19:11Προβολές: 1344tattoo urls

Ο Pat Vaillancourt είναι ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ περισσότερων ηλεκτρονικών διευθύνσεων ιστοσελίδων σε τατουάζ στο κορμί του με 10.000 από αυτές «χτυπημένες» στο κορμί του, ωστόσο όπως λέει ο ίδιος δεν επαναπαύεται στη δόξα του, καθώς θέλει να φτάσει το ρεκόρ του στις 100.000 διευθύνσεις.

Το 2010 ο τριαντάχρονος Καναδός από το Κεμπέκ αποφάσισε ότι ήθελε να πραγματοποιήσει έναν δικό του παγκόσμιο ρεκόρ και από τη στιγμή που δεν είναι αθλητής ή κασκαντέρ για να κάνει κάποιο παράτολμο επίτευγμα. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να αφήσει το στίγμα του στον κόσμο με ένα tattoo.

«Θέλω να σπάσω το ρεκόρ Γκίνες, αλλά κυρίως να βοηθήσω άλλους και αυτός είναι ο δικός μου τρόπος για να το πετύχω», δήλωσε ο Καναδός. Έτσι λοιπόν οποιοσδήποτε θελήσει μπορεί να πληρώσει 35 δολάρια για να δει την ιστοσελίδα του «χτυπημένη» στο σώμα του Pat και στην ιστοσελίδα Back2thelight.com που δημιούργησε, ενώ το μισό ποσό από τις εισπράξεις του θα διατεθεί στους ανθρώπους της Αϊτής και της Σομαλίας. Όπως αναφέρει ο Pat τα άλλα μισά χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για να γίνουν τα τατουάζ. Όπως υπολογίζει ο ίδιος μπορεί τελικά να συγκεντρώσει έως και 3,5 εκατ. δολάρια, μαζί με τα έξοδα.

Αυτή δεν είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά που ο Pat, όπως λέει ο ίδιος, έχει επιχειρήσει να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Ξεκίνησε αρχικά μια ιστοσελίδα ζητώντας από τους ανθρώπου να δωρίσουν 10 δολάρια για τις ανάγκες των φτωχών της Αϊτής, ωστόσο δεν πέτυχε και πολλά πράγματα με τη συγκεκριμένη ενέργεια.  Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να σκέφτεται τρόπους με τους οποίους θα μπορέσει να συγκεντρώσει χρήματα, ώσπου ξαφνικά μια μέρα του ήρθε στο μυαλό η πρωτότυπη αυτή ιδέα με τα τατουάζ.

 

 

Από τον λαιμό μέχρι τους αστραγάλους

Ο Pat σκοπεύει να κάνει τις 50.000 πρώτες διευθύνσεις τατουάζ με μαύρο μελάνι και τις άλλες μισές με μελάνι που φωσφορίζει, ώστε να τον παρατηρεί ο κόσμος πιο εύκολα στα νυχτερινά κλαμπ.  Αυτή τη στιγμή φτάνει τα 15.000 τατουάζ και υποστηρίζει ότι περισσότερες από 16.000 επιχειρήσεις έχουν ήδη εξασφαλίσει σημείο πάνω στο κορμί του.

Ο καλλιτέχνης που «χτυπάει» τα tattoo είναι φίλος του και όπως αναφέρει χρειάζεται περίπου μιάμιση ώρα για να σχεδιάσει 100 διευθύνσεις, κάτι που σημαίνει ότι συνολικά το ίδιο εγχείρημα θα ολοκληρωθεί σε όχι λιγότερες από 10.000 – 12.000 ώρες. Στο σημείο αυτό ο Pat θα είναι πλέον καλυμμένος με τατουάζ από το λαιμό μέχρι τους αστραγάλους του.

Ο Pat Vaillacourt λέει ότι δέχεται επίσης και σελίδες και προφίλ στο Facebook και στο Twitter, έτσι λοιπόν εάν θέλετε κι εσείς να δείτε τη δική σας διεύθυνση στο σώμα και στην ιστοσελίδα του το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέσετε 35 δολάρια. Τουλάχιστον τα μισά χρήματα θα πάνε υπέρ καλού φιλανθρωπικού σκοπού.

 

tattoo url

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα