Απορρίφθηκε αγωγή στις ΗΠΑ κατά του NBA 2K για τα τατουάζ των παικτών
Δημοσιεύτηκε 09-08-2016 στις 09:19Προβολές: 1393nba 2k tattoo

Η Take-Two Interactive κέρδισε την απόρριψη μιας αγωγής, μέσα στην οποία υπήρχαν ισχυρισμοί, ότι το NBA 2K series χρησιμοποίησε tattoo που είχαν κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα στους ψηφιακούς αθλητές της, χωρίς άδεια.

Στην αγωγή για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων, που επιδίωξε η Solid Oak Sketches, ζητούσε για ηθικές ζημιές εως και $150,000 για κάθε καταπάτηση. Θεωρητικά, αυτό σημαίνει, πως το συνολικό ποσό για κάθε tattoo που χρησιμοποιήθηκε χωρίς άδεια, θα έφτανε αρκετά δισεκατομμύρια.

Διάφοροι stars, τους οποίους η Solid Oak Sketches ισχυρίζεται ότι τους παρασημοφόρησε με κάποιο tattoo, είναι ο LeBron James, Kobe Bryant, και αρκετοί άλλοι παίκτες του NBA.

Ενώ η δικαστής Laura Taylor Swain του Manhattan απέρριψε την αγωγή, είπε πως η Solid Oak Sketches μπορεί να συνεχίσει να ψάχνει αποζημιώσεις (χρήματα ως αποζημίωση αντί απώλειας κέρδους).

Η επόμενη κυκλοφορία της σειράς NBA 2K είναι σχεδιασμένη να γίνει στο τέλος του 2016, και θα παρουσιάζει στο εξώφυλλο του τον All-Star shooting guard των Indiana Pacers, Paul George.

nba 2k tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα