Τατουάζ ενθύμιο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο
Δημοσιεύτηκε 27-08-2016 στις 12:00Προβολές: 1383Olympic Tattoo

Μία αναμνηστική φωτογραφία μπροστά από τους Ολυμπιακούς Κύκλους, που έχουν τοποθετηθεί στις πασίγνωστες παραλίες του Ρίο, για κάποιους είναι αρκετή.

Για κάποιους άλλους πάλι όχι κι αναζητούν κάτι, που θα τους θυμίζει για πάντα την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Έτσι καταφεύγουν σε καταστήματα τατουάζ για να έχουν μία πιο μόνιμη εικόνα τους γεγονότος.

«Είναι καταπληκτικό, που γίνονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες εδώ στην Βραζιλία κι ένα τατουάζ ως φόρο τιμής είναι κάτι, που πραγματικά ήθελα να κάνω. Για να δείξω όλη μου την αγάπη για τον αθλητισμό, για τους Ολυμπιακούς και πόσο υποστηρίζω την Βραζιλία. Ελπίζω να κατακτήσουμε πολλά χρυσά μετάλλια, ώστε να μπορέσουμε να γιορτάσουμε πολύ. Είναι μία απίστευτη εμπειρία», λέει ο Ιγκορ Ζούμα.

Οι δημιουργοί των τατουάζ καλούνται να χρησιμοποιήσουν όλη τους την έμπνευση, αλλά και να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των πελατών, από τις πιο απλές μέχρι τις πλέον σύνθετες.

«Με τους Ολυμπιακούς εδώ ο κόσμος θέλει τατουάζ με θέμα, που να σχετίζεται με τους αγώνες. Πολλοί ζητούν σκηνές από αθλητικές δραστηριότητες και τους Ολυμπιακούς Κύκλους, που συμβολίζουν την ενότητα των λαών», αναφέρει ο Άντερσον Τιοάσι, δημιουργός τατουάζ.

Μπορεί να μην βρίσκονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά όλοι έχουν την ευκαιρία μ’ ένα τατουάζ να θυμούνται τους Ολυμπιακούς του Ρίο.

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα