Διαβάστε το 31o τεύχος του GreekTattoo Magazine (Ιούλιος-Αύγουστος 2016) δωρεάν!
Δημοσιεύτηκε 29-08-2016 στις 15:27Προβολές: 1384Φίλοι του tattoo και του piercing με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του Τεύχους Ιουλίου-Αυγούστου 2016 του ηλεκτρονικού τεύχους του GreekTattoo Magazine.

Κάναμε λίγο μια παύση το καλοκαίρι για διακοπές, γι’ αυτό αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα διπλό τεύχος και να μην βγάλουμε ξεχωριστά τεύχη και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Πέραν του γεγονότος αυτού η ύλη μας κινείται στα γνωστά πλαίσια με τα προηγούμενα τεύχη, δεν θα δείτε κάποια ουσιαστική αλλαγή. Στην καθιερωμένη στήλη του Tattoo School σας παρουσιάζουμε ένα σχετικά νέο στυλ τατουάζ που ξεκίνησε από τη Γερμανία, το Trash Polka, που έχει αρχίσει να εξαπλώνεται στην Ευρώπη, στη χώρα μας φυσικά και σε όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό στυλ όπου κυριαρχεί το κόκκινο και το μαύρο και που συνήθως δεν είναι τόσο καθαρό «νόημα» ή μήνυμα που να θέλει να βγάλει προς τα έξω.

Πέραν του tattoo school, στο τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου 2016 του ηλεκτρονικού μας περιοδικού σας παρουσιάζουμε πολλά επίσης θέματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό με θέμα τα τατουάζ.

Καλό διάβασμα και φροντίστε να συνεχίσετε να μας ενημερώνετε και να μας δίνετε τις ιδέες σας.

 

Η ομάδα του tattoostudios.gr

 

 

Διαβάστε το τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου 2016 του GreekTattoo online πατώντας εδώ!

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .pdf στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

 

GreekTattoo Magazine issue 31 - July-August 2016

)

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα