Το τατουάζ πρόδωσε τον δράστη της επίθεσης
Δημοσιεύτηκε 20-09-2016 στις 11:16Προβολές: 1379police tattoo

Από ένα τατουάζ στο πόδι «αναγνώρισε» η ΕΛ.ΑΣ. τον 22χρονο σπουδαστή Β.Α. ως το άτομο που γρονθοκόπησε τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών Γ. Διαμαντόπουλο, το βράδυ της 29ης Αυγούστου στο κέντρο της Αθήνας. Κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ωστόσο διαφεύγει τη σύλληψη καθώς από τις 3 Σεπτεμβρίου (οπότε ταυτοποιήθηκε) μέχρι σήμερα κρύβεται για να μη συλληφθεί. Τον 22χρονο αναγνώρισε στα βίντεο από τη σκηνή της επίθεσης αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας που τον είχε συλλάβει τον περασμένο Φεβρουάριο, με την κατηγορία ότι συμμετείχε ενεργά σε ομάδα νεαρών που προκαλούσε επεισόδια στα Εξάρχεια και στα γήπεδα της Α΄ Εθνικής.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ο εν λόγω αστυνομικός κατέθεσε ότι αναγνωρίζει με βεβαιότητα τον 22χρονο στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τη σκηνή του ξυλοδαρμού του κ. Διαμαντόπουλου. Επικαλέστηκε, μεταξύ άλλων, ένα χαρακτηριστικό τατουάζ που ο 22χρονος έχει «χτυπήσει» στο πόδι του, ενώ σημαντικό ρόλο στη διαδικασία ταυτοποίησης φέρεται να έπαιξε και ένα μαύρο T-shirt με χαρακτηριστική λευκή στάμπα που φορούσε το βράδυ της επίθεσης. Κι αυτό, διότι ο 22χρονος, που μετά τη σύλληψή του τον Φεβρουάριο ήταν υποχρεωμένος να δίνει τρεις φορές τον μήνα το «παρών» στο Α.Τ. Δραπετσώνας, την 1η Σεπτεμβρίου παρουσιάστηκε στο τμήμα φορώντας το «επίμαχο» μαύρο T-shirt που φορούσε το βράδυ της 29ης Αυγούστου.

Το διάστημα που μεσολάβησε από την «αναγνώρισή» του, στις 3 Σεπτεμβρίου, μέχρι σήμερα, αστυνομικοί της Κρατικής έθεσαν υπό επιτήρηση το πατρικό σπίτι του 22χρονου στη Δραπετσώνα και τα στέκια που σύχναζε, δίχως ωστόσο να τον εντοπίσουν. Αναζητείται και για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, καθώς στις 10 Σεπτεμβρίου δεν παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ως ώφειλε.

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα