«Χτύπησε» tattoo το όνομα ενός άνδρα που γνώρισε για μία ημέρα
Δημοσιεύτηκε 21-09-2016 στις 20:45Προβολές: 1383lidia tattoo

Στα μάτια ενός τουρίστα που απολάμβανε τις διακοπές του στο Magaluf πίστεψε πως βρήκε τον άνδρα των ονείρων της. Το όνειρό της όμως κράτησε μόλις μία ημέρα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Λυδία γνώρισε τον Φρεντ κατά τη διάρκεια των διακοπών. Ο ενθουσιασμός της κοπέλας ήταν τόσο μεγάλος που την επόμενη μέρα «χτύπησε» tattoo με το όνομά του. Μάλιστα ανέβαζε στο twitter φωτογραφίες δείχνοντας το νέο της tattoo στις κολλητές της.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε. Από εκείνη τη μέρα η Λυδία δεν ξαναείδε τον Φρεντ. Σε μία προσπάθεια να τον προσεγγίσει του έστειλε φωτογραφία, γράφοντάς του: «Έκανα ένα tattoo στο χέρι μου με το όνομά σου, μετά από μία νύχτα με πολύ ποτό».

«Χαχαχαχαχαχα» ήταν η απάντηση που πήρε από τον Φρεντ.

«Πόσο χάλια είναι;» συνέχισε να του γράφει. «Θεέ μου. Είσαι πραγματικά ένας θρύλος. Δεν είναι αλήθεια», της είπε ο Φρεντ και κάπου εκεί τελείωσε η κουβέντα και η ιστορία ενός ανεκπλήρωτου έρωτα.

lidia tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα