Ένας φυλακισμένος φτιάχνει αυτοσχέδιο μηχάνημα για τατουάζ
Δημοσιεύτηκε 23-09-2016 στις 14:21Προβολές: 1369tattoo jail

Όταν σκέφτεστε μια φυλακή το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι οι κρατούμενοι: εγκληματίες, κλέφτες, βιαστές κλπ μπορεί να είναι στη φυλακή για εγκλήματα που έχουν διαπράξει. Ωστόσο αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να αποδειχθούν τόσο πολυμήχανοι όσο είμαστε και εμείς. Έχουμε διαβάσει ειδήσεις σχετικά με το πώς αυτοί οι εγκληματίες έχουν καταφέρει να μετατρέψουν οποιοδήποτε αιχμηρό αντικείμενο σε ένα όπλο που μπορεί να ζήλευε και ο John Rambo! Ωστόσο εδώ σας παρουσιάζουμε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ένα μηχάνημα που φτιάχνει τατουάζ

Σε ένα post που ανέβηκε στο Facebook και κάνει το γύρο του Digg, οι κρατούμενοι των φυλακών χρησιμοποιώντας ένα στυλό, ένα Walkman, μερικούς συνδετήρες, λίγες ταινίες από καουτσούκ και ένα σετ μπαταριών και τα μετατρέπουν σε ένα πλήρως λειτουργικό μηχάνημα για τατουάζ. Το μοτέρ, οι μπαταρίες και ο διακόπτης προέρχονται από ένα Walkman το οποίο αποσυναρμολόγησαν.

Το μελάνι για τα τατουάζ προέρχεται από την πένα, η βελόνα γίνεται από το συνδετήρα και τα λαστιχάκια λειτουργούν για να τα κρατήσουν όλα μαζί.

Η φυλακή όπου έγινε αυτό το αυτοσχέδιο μηχάνημα για τατουάζ δεν είναι γνωστή, αλλά μπορούμε να εκτιμήσουμε το πόσο έξυπνοι είναι οι τρόφιμοι για να δημιουργούν διάφορα πράγματα με πραγματικά περιορισμένους πόρους.

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα