Ένα εντυπωσιακό τατουάζ «κερδίζει» τα σημάδια του καρκίνου
Δημοσιεύτηκε 17-10-2016 στις 09:37Προβολές: 1393tattoo cancer

Όταν η Sue Cook διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου του μαστού, οι γιατροί την ενημέρωσαν πως έπρεπε να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Indepedent, η θεραπεία της άφησε μια τεράστια τομή, αλλά η 62χρονη γυναίκα από το Wrightington της Μ. Βρετανίας, δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να πάρει ξανά τον έλεγχο του σώματός της, κάνοντας ένα εντυπωσιακό τατουάζ.

«Σκέφτηκα να μεταsuecook2τρέψω τις τομές σε κάτι όμορφο που θα συμβολίζει το επόμενο βήμα στη ζωή μου» δήλωσε η Cook.

Ο Greg Hall, ο άνθρωπος που έκανε το τατουάζ χρειάστηκε 30 ώρες σε διάστημα 6 μηνών για να αποτυπώσει το δαντελωτό σχέδιο πάνω στο στήθος και τους ώμους της Cook.

Η ίδια θέλοντας να μην επιτρέψει στον καρκίνο να αφήσει τελευταίος τα σημάδια του στο σώμα της, προτρέπει τους ανθρώπους που περνούν την ίδια δοκιμασία, να ακούσουν την καρδιά τους και να κάνουν αυτό που πιστεύουν ότι θα τους βοηθήσει να επανέλθουν.

Η Cook, που εργάζεται στο Πανεπιστήμιο των Τεχνών του Λονδίνου διοργανώνει την online δημοπρασία Curating for the Cure από τις 16 έως τις 23 Οκτωβρίου με έργα μαθητών της προκειμένου να βοηθήσει την έρευνα για τον καρκίνο στη Βρετανία.

tattoo cancer

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα