2 χρόνια λειτουργίας του Phoenix Tattoo Studio με MEGA PARTY στο Marush
Δημοσιεύτηκε 17-10-2016 στις 10:03Προβολές: 1366phoenix tattoo party

Το Phoenix Tattoo Studio κλείνει τα 2 χρόνια και διοργανώνει πάρτι γενεθλίων στις 20 Οκτωβρίου 2016, με την υποστήριξη του Μarush και της LesvosPost Media!

Ο Sakis, o Dimitris DS και Σκορδα Ζωη με επαγγελματισμό, αγάπη και μεράκι για την δουλειά τους, μας παρέχουν τις υπηρεσίες τους, σε ένα ευχάριστο χώρο υγειονομικών προδιαγραφών.

Να σημειώσουμε κιόλας, ότι μετά το θλιβερό γεγονός της  σκόπιμης εμπρηστικής ενέργειας που δέχτηκε το κατάστημα από συμμορία αγνώστων πριν λίγους μήνες, έγινε η αφορμή για ένα νέο δυνατό come back του Phoenix Tattoo Studio με την βοήθεια φίλων και συμπολιτών.

Το κατάστημα ανακαινίστηκε πλήρως και επαναλειτούργησε συνεχίζοντας το έργο του πάνω στο καλλιτεχνικό τομέα. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και πιστεύουμε στην παραδειγματική  τιμωρία των δραστών γι’ αυτη την  αποτρόπαια πρωτοφανής πράξει,για την πόλη και το νησί.

Να ευχηθούμε σε αυτή την ομάδα να μα μην τους πτοήσει το γεγονός και να συνεχίσουν δυνατοί το καλλιτεχνικό τους έργο.

2 χρόνια  PHOENIX  λοιπόν …. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

phoenix tattoo party

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα